Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.382
- 1.898
FALCAOOOOOOOOO
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
spamlarızBugün de Instagram üzerinden falcao'yu almisiz cok sükür.
Artik falcao ve ailesi hergün bir türk followlar, story paylasmaktan daha fazla etkilesim aliyor.
Bu isin sonunda gelmezse pis küfür yer o zaman görürüm onu.
laa biz besiktas fener trabzonmuyuz klubumuze maaslardan dolayi haciz gelecek.kargaaa gakkk
Ne hacizi ne istifası, her kulüp maaşları ödemede zorluk yaşar. En sorunsuzu biziz.
Sallayacak arap kulubü ismi kalması tabi.Artık isimsiz kulüplere satıyoruz adamı.Galatasaray, Diagne’yi 10.5 milyon euro karşılığında ismi saklı tutulan bir kulübe sattı. (Milliyet)
kesin kuş beyler antu ajanı belli git ve o antudakş diğer kuşlara söyle tanrı size merhamet etsin çünkü falcao etmeyecek
Ne kuşu gerçekler acıtmasın sonra kulübe hacizler gelince yönetim istifa diye ağlarsınız

Git önce kendi batık kulübüne akıl ver.para dilenecek halde olan sizsiniz biz değilNe kuşu gerçekler acıtmasın sonra kulübe hacizler gelince yönetim istifa diye ağlarsınız
Yönetim Falcaoya yıllık 6.5 m euro vereceğine futbolcuların maaşlarını düzenli ödesin yeter
Ne kuşu gerçekler acıtmasın sonra kulübe hacizler gelince yönetim istifa diye ağlarsınız
Atın şunu forumdan
ya ben senin tipini ........... öf bi küfür edebilsek şunlara
Tokatci selo mu?!