Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada herkese selam renktaşlar geçen seneden beri GSC'yi takip ediyorum. Özellikle transfer dönemlerinde medyada her kafasına esen bir şeyler salladığı için burada bir çok kişininin attığı tweetlerle vs. takip edince daha derli toplu oluyor hem de yorumları okuyup farklı düşüncelerle takip ediyorsunuz. Yangınıyla sevinciyle eğlenceli aile. :)Yeni sisteme geçilmiş herhalde üyelik gerekiyordu ben de aranıza geleyim dedim. Güzel nöbetler herkese, tez zamanda Falcao ve 6 Numara KAP bildiriminin gelmesi dileğiyle tekrar selamlar efendim.. :)

Abi adam yetkili keltos abimizi takip etmis ULAAAAAAAAAN GELIYOOOOOOOOOOOR

Gelişmeleri şu ifadeyle takip ediyorum

EBIkA_oWsAAAiuu

Falcao gelirse 1 sene boyunca Ahmet Bulut Caps avatari kullanirim

Yarindan itibaren hafta boyunca sicak saatler yasanacak musterih olunuz :-)
Sukru Hanedar su an Londra'da. İlk olarak Bakayoko'yu bitirmeye calisacak. Olmazsa Wanyama. O da olmazsa Schneiderlin icin Liverpool'a gececek. Ancak su bir gercek ki, yeni on liberomuz cok cok buyuk bir aksilik cikmazsa bu 3 isimden biri olacak gibi gorunuyor.
Falcao icin hafta icinde haber gelecek gibi. Adimiza gorusmeler yapanlar oradalar. Olacak o is.
..ve bir surpriz: Umit Davala dun yonetim tarafindan Almanya'ya gonderildi. Neden gitti bilmem. Bu konuda fikirlerinizi okumak isterim. Ancak Almanya'dan ya da Almanya baglantili bir transfer isi cozulebilir, beklemede kalmak lazim.
ömer toprak veya nuri sahin cikartmasi olabilir almanyaysa.

falçaaaaaoooooooooooooooooo
Arkadaşlar istirham ediyorum atmayın şöyle mesajlar ya. Yani ne katkısı var size (veya bize) bu mesajların? Msj mi kasmak istiyosunuz amaçsız ne olduğu belli olmayan şey. En azından 1 cümle ile yazın anlatmak istediğinizi. Lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt