Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru monaco falcao nün sözleşmesini uzatmak istemiyor ama şu anlık bu adamlar her forvet almadıkları gün falcao ya sözleşme teklif etme ihtimalleri artıyor mesela oran bugün yüzde 10 da yarın yüzde 15 olacak acilen forvet alması lazım şu monaco nün..

azim yok, calisma istek yok.

Ozan ilk milli maclarinda resmen kraker fizigi sahipti, adam 1 sene hayvan gibi calisip fizik yapyi.

Ne Yunusda, Ne Atalayda azim ve calismak yok.

Ben olsam 3-4m eurodan ikisine satardim.
Kim verir hocam 3..4 ü Allahını seversen.. ikisine 1 milyon vermezler..

Bakayoko hocanın istediği isimmidir ?
Dün akşamdan sonra şüphelerim var. Ben hocanın 3 tane 8 ile oynayacağını düşünmeye başladım. Donk varken 6 numarada Seri oynaması buna en büyük işarettir.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence Fernando'nun yerine scout transferi olacak..şu futbolcu müsvettesi tatilini bitirip satılırsa..

İsmi muhtemelen saklanıyordur sıcak para olmadığı için..

Ben Fernando'nun yerine yani Seri'nin yanında koşan basan futbolcunun Scout transferi olacağını düşünüyorum

Yani sizce dün Donk 8 numara oynadı Seri 6 öyle mi ok :)

Alt yapi da atalay dan da yunus tan da birsey olmaz belli ama mustafa kapı farklı bir yetenek ondan iyi para kırarız..

Chelsea sanki 1,5 milyon kiralik bedelline birakmaz Bakayokoyu. Adamlar gecen sene 5 milyon kiralik bedeli almisti ve bizden de 3-4 milyon falan isterler. Zouma icin de mesela 2 kere arka arkaya 7 milyondan fazla kiralik icin para almislardi.

Correio de Manhã Weekend

Porto menajeri Sérgio Conceição'nun gelecek sezon kadroda düşünmediğ Aboubakar, Türkiye'ye dönmek istiyor. Oyuncuyla Galatasaray ve Beşiktaş ilgileniyor.

1564910343827.webp

Ne izledin hacı sen?

Adam dribbling bile yapıyordu, Donk kadar ağır falan da değil, Chelsea'de girdiği maçlards oyuna kolay küsüyordu temel sıkıntısı orada.

Milanda başarılıydı ama sanırım 35 kağıt ona vermektense 3 orta saha aldılar o parayla.
Dripling filan yapiyor yapmiyor demedimki donk tipi oyuncu milandaki maclarina baktim elinde benzet tip oyuncu varken biraz daha ayagi yere basan daha cabuk hizli bir adam isterim diyorum adam iyi topcu olabilir bence bize lazim adam degil

Bu falcao'nun alternatifi vardir umarim..Samatta deniliyordu 2 hafta once ses kesildi

dün bülent timurlenkte yazmıs.monaco illa forvet alayım demiyor.monaco hocası 5 futbolcu istemiş,5i de 1 haftada bitsin demiş.onyekuruyu acıklayacaklar.diğer 4 ünden biri tahminen defrel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt