Uğur Onay
Kırmızı Üye
- 2 Temmuz 2010
- 1.129
- 556
- 1.683
İyi nöbetler :-)
Teşekkürler hoşgeldin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi nöbetler :-)
Bu aboubakar'da kesin bir sıkıntı var.Correio de Manhã Weekend
Porto menajeri Sérgio Conceição'nun gelecek sezon kadroda düşünmediğ Aboubakar, Türkiye'ye dönmek istiyor. Oyuncuyla Galatasaray ve Beşiktaş ilgileniyor.
Ekli dosyayı görüntüle 53881
Garip bir forvet vardi birde unuttum onu kolay alabilirler arap miydidün bülent tirmulenkte yazmıs.monaco illa forvet alayım demiyor.monaco hocası 5 futbolcu istemiş,5i de 1 haftada bitsin demiş.onyekuruyu acıklayacaklar.diğer 4 ünden biri tahminen defrel
Böyle oynamadığını düşünüyorsan maçı tekrar izlemeni tavsiye ederimYani sizce dün Donk 8 numara oynadı Seri 6 öyle mi ok![]()
Bence iyi transfer olur, ama alabileceğimizi sanmıyorum.Dripling filan yapiyor yapmiyor demedimki donk tipi oyuncu milandaki maclarina baktim elinde benzet tip oyuncu varken biraz daha ayagi yere basan daha cabuk hizli bir adam isterim diyorum adam iyi topcu olabilir bence bize lazim adam degil
Hakan Ç. değildir inşAllah..Yarindan itibaren hafta boyunca sicak saatler yasanacak musterih olunuz :-)
Sukru Hanedar su an Londra'da. İlk olarak Bakayoko'yu bitirmeye calisacak. Olmazsa Wanyama. O da olmazsa Schneiderlin icin Liverpool'a gececek. Ancak su bir gercek ki, yeni on liberomuz cok cok buyuk bir aksilik cikmazsa bu 3 isimden biri olacak gibi gorunuyor.
Falcao icin hafta icinde haber gelecek gibi. Adimiza gorusmeler yapanlar oradalar. Olacak o is.
..ve bir surpriz: Umit Davala dun yonetim tarafindan Almanya'ya gonderildi. Neden gitti bilmem. Bu konuda fikirlerinizi okumak isterim. Ancak Almanya'dan ya da Almanya baglantili bir transfer isi cozulebilir, beklemede kalmak lazim.
Yarindan itibaren hafta boyunca sicak saatler yasanacak musterih olunuz :-)
Sukru Hanedar su an Londra'da. İlk olarak Bakayoko'yu bitirmeye calisacak. Olmazsa Wanyama. O da olmazsa Schneiderlin icin Liverpool'a gececek. Ancak su bir gercek ki, yeni on liberomuz cok cok buyuk bir aksilik cikmazsa bu 3 isimden biri olacak gibi gorunuyor.
Falcao icin hafta icinde haber gelecek gibi. Adimiza gorusmeler yapanlar oradalar. Olacak o is.
..ve bir surpriz: Umit Davala dun yonetim tarafindan Almanya'ya gonderildi. Neden gitti bilmem. Bu konuda fikirlerinizi okumak isterim. Ancak Almanya'dan ya da Almanya baglantili bir transfer isi cozulebilir, beklemede kalmak lazim.
Yarindan itibaren hafta boyunca sicak saatler yasanacak musterih olunuz :-)
imkanin olsa bennacer mi bakayokomu deseler hangini secersin ustadBence iyi transfer olur, ama alabileceğimizi sanmıyorum.
Ümit Davala gurbetçi bir oyuncu için gitmiş olabilirYarindan itibaren hafta boyunca sicak saatler yasanacak musterih olunuz :-)
Bence iyi transfer olur, ama alabileceğimizi sanmıyorum.