Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L2yXP2.jpg

Süper Lig yayını için $500M'a imza atan Katarlı beIN, döviz kurunu sabitledikten sonra şimdi de $90M kesti. Kulüplerin "Sabit Kur" nedeniyle zararı son 3 yılda 917M ₺ oldu! Yabancı futbolcuların ödemesini dövizle yapan kulüpler iyice köşeye sıkıştı.

1564910662562.webp

Süper Lig kulüpleri yayın gelirini döviz üzerinden alıyor görünse de kur sabitleme onları çok ciddi zarara uğrattı.

1564910708747.webp

bakayakoyuda kiraladık diyelim cagneyide satarsak elde kalan parayı napacaz peki nasıl düşüncesi var hocanın

Bakayoko için 5 Mil kiralama parası alan Chelsea, niye 1,5'a evet diyecek ?

Ee üstadlar karar verin bakalım hangisi daha iyi olur

Bakayoko'mu
Wanyama'mı
Schneiderlin'mi

Muslera naga marcao luyindama mariano Babel seri bakayoko belhanda feghouli
Falcao Aman aman nereye geldik bir anda 😁

chelsea kiralamaya da acık bakayoko ve drinkwaterı.dun haberi koymuştum.yani olabilir bu transfer

Solbek alırdım hocanın yerinde olsam ya da yerli bir stoper

Bu arada selamini goremedigim, sonradan fark ettigim herkese aleykum selam. Kusura bakmayin bazen forum fena akiyor gozden kaciyor. Bu arada login olmadan mesajlara bakiyordum, konu ziyaretcilere kapatilmis. Mecburen login oluyorum. :-)
Bakayoko'nun 2 yıl kiralık olma ihtimal nedir? Orta sahaya gelecek oyuncunun 2 yıl kiralık olması lazım seneye satacak oyuncumuz kısıtlı sorun yaşamayalım sonra

Yarindan itibaren hafta boyunca sicak saatler yasanacak musterih olunuz :-)
Sukru Hanedar su an Londra'da. İlk olarak Bakayoko'yu bitirmeye calisacak. Olmazsa Wanyama. O da olmazsa Schneiderlin icin Liverpool'a gececek. Ancak su bir gercek ki, yeni on liberomuz cok cok buyuk bir aksilik cikmazsa bu 3 isimden biri olacak gibi gorunuyor.
Falcao icin hafta icinde haber gelecek gibi. Adimiza gorusmeler yapanlar oradalar. Olacak o is.
..ve bir surpriz: Umit Davala dun yonetim tarafindan Almanya'ya gonderildi. Neden gitti bilmem. Bu konuda fikirlerinizi okumak isterim. Ancak Almanya'dan ya da Almanya baglantili bir transfer isi cozulebilir, beklemede kalmak lazim.
Diagne'nin gitmeme ihtimali var mı? Birde Mitroğlu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt