- 4 Ağustos 2009
- 91.101
- 72.612
- 5.358
Hakan Çe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaşta o kadar para yok.Aboubakar bjk ye dönecek..

Cunki Chelsea ve City ile iyi iliskilerimiz var.Bakayoko için 5 Mil kiralama parası alan Chelsea, niye 1,5'a evet diyecek ?

Bakayoko'nun 2 yıl kiralık olma ihtimal nedir? Orta sahaya gelecek oyuncunun 2 yıl kiralık olması lazım seneye satacak oyuncumuz kısıtlı sorun yaşamayalım sonraBu arada selamini goremedigim, sonradan fark ettigim herkese aleykum selam. Kusura bakmayin bazen forum fena akiyor gozden kaciyor. Bu arada login olmadan mesajlara bakiyordum, konu ziyaretcilere kapatilmis. Mecburen login oluyorum. :-)
Siralamayi dogru yapmissin zatenEe üstadlar karar verin bakalım hangisi daha iyi olur
Bakayoko'mu
Wanyama'mı
Schneiderlin'mi

Diagne'nin gitmeme ihtimali var mı? Birde Mitroğlu.Yarindan itibaren hafta boyunca sicak saatler yasanacak musterih olunuz :-)
Sukru Hanedar su an Londra'da. İlk olarak Bakayoko'yu bitirmeye calisacak. Olmazsa Wanyama. O da olmazsa Schneiderlin icin Liverpool'a gececek. Ancak su bir gercek ki, yeni on liberomuz cok cok buyuk bir aksilik cikmazsa bu 3 isimden biri olacak gibi gorunuyor.
Falcao icin hafta icinde haber gelecek gibi. Adimiza gorusmeler yapanlar oradalar. Olacak o is.
..ve bir surpriz: Umit Davala dun yonetim tarafindan Almanya'ya gonderildi. Neden gitti bilmem. Bu konuda fikirlerinizi okumak isterim. Ancak Almanya'dan ya da Almanya baglantili bir transfer isi cozulebilir, beklemede kalmak lazim.
----------------------------Seri-------------------------------Yani sizce dün Donk 8 numara oynadı Seri 6 öyle mi ok![]()
İyi nöbetler :-)