Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neredeyse 9-10 yıldır forumu sadece okuyorum. Bu forumu çok seviyorum. Zaman zaman hararetli, hatta çok kötü tartışmalar oluyor. Galatasaray hatırına ve forumu sevdiğim için sabırla hepsini okuyorum. Yazmaktan çok okumayı seven bir tek ben miyim diyordum kendi kendime. Ama birçok kişi varmış. Bu login zorunlu olmasaydı hâlâ sadece okuyor olacaktım. İyiki Galatasaray'lıyım. İyiki sadece GSCimbom Forum üyesiyim.

Hoşgeldin renktaşım

Falcao,babel,ali yavuz ve adem santrafor hattı yapmak yeter.
Seri,bakayoko,mehmet özcan,donk,selçuk,mustafa kapı orta saha hattı da yeter.
Seneye de bekleri yenileriz.

Falcao'nun fiziğe laf edenler bitik fizikle Cisse bu sene 16 tane sallamış. Sezgisi olan gol yollarında iyi adamın burda iş yapmama şansı yok.

falcaonun dün aksam attıgı golü izlemeyen varsa izlesin golden önce saniyeler icinde kendisini nasıl boşa atıyor alan yaratıyor

bu ligte bunu yapabilen forvet yok bazılarının yaladıgı vedat karaktersizi dahil

vedat kim yaw.

Normal şartlarda rotasyon topçusundan öteye gidemeyecek adamı ne kadar yükseklere çıkardılar

vasat rotasyon adamı işte

Neredeyse 9-10 yıldır forumu sadece okuyorum. Bu forumu çok seviyorum. Zaman zaman hararetli, hatta çok kötü tartışmalar oluyor. Galatasaray hatırına ve forumu sevdiğim için sabırla hepsini okuyorum. Yazmaktan çok okumayı seven bir tek ben miyim diyordum kendi kendime. Ama birçok kişi varmış. Bu login zorunlu olmasaydı hâlâ sadece okuyor olacaktım. İyiki Galatasaray'lıyım. İyiki sadece GSCimbom Forum üyesiyim.

Aynı şekilde yıllardır sessizce ve keyifle GSC yi takip ediyordum. Dün nasip oldu üyelik, hayırlı olsun 😊

Sosa Onazi
Ömür Avdijaj Wakayeme
X

Mikel Onazi
Ömür Sosa Wakayeme

Yusuf'un gitmesi kaliteyi düşürdü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt