Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neredeyse 9-10 yıldır forumu sadece okuyorum. Bu forumu çok seviyorum. Zaman zaman hararetli, hatta çok kötü tartışmalar oluyor. Galatasaray hatırına ve forumu sevdiğim için sabırla hepsini okuyorum. Yazmaktan çok okumayı seven bir tek ben miyim diyordum kendi kendime. Ama birçok kişi varmış. Bu login zorunlu olmasaydı hâlâ sadece okuyor olacaktım. İyiki Galatasaray'lıyım. İyiki sadece GSCimbom Forum üyesiyim.

Hoşgeldin dostum

Ben yag ve kas oranindan bahsetmiyorum zaten. Adam gücsüz ve dengesiz. Sirf bizle aniliyor diye kendinizi kandirmayin veya izlemidiyseniz yorum yapmayin.

Son 2 senedir topa vuracak gücü yok adamin. He yine gol atiyor o ayri, cünkü klas ve yetenekli adam.
images

selamın aleykum

pubis reisin ispanyaya transferi aklıma geldi sunu ızleyınce.

Bu arada Bakayoko-Seri ikilisinin transfermarkt değeri 60 milyon euro :asd:

32 yaşında 3.3 milyon euro maaş alan Fernando'yu 4.5 milyon euroya satıp yerine 2.8 milyon euroya Bakayoko'yu alırsak büyük iş olur.

Seri de aynı şekilde Ndiaye bizde 2.7 alıyordu Seri ise 2.8 milyon euro.

Fernando - Ndiaye orta sahasını
Bakayoko - Seri olarak değiştirebilirsek (hem de daha az yıllık ücrete) yönetimi tebrik etmek gerekir.

Aynı şekilde yıllardır sessizce ve keyifle GSC yi takip ediyordum. Dün nasip oldu üyelik, hayırlı olsun 😊
Sen de hoşgelmişsin renktaş. Ben 2010 yılından beri üye olduğum halda sadece okuyordum. Dün giriş yapınca baktım sadece 10 mesajım var. Biraz mahcup oldum doğrusu. Yazmaya da başladım. İyi oldu bu sefer misafirlere kapatılması yani.

Adam 100 küsür basıp alıyor az mantıklı örnekleme yapsak. Biz lig başlamadan tranferi bitirelim onu bile alkışlamak lazım tarihimizde yok hatırladığım o çok vizyonlu ünal başkanın zamanında bile olamadı çünkü.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence de mantikli örnekleme degil.

Bir yanda kulübünün söylentilere göre göndermek istedigi ve „feda“ istedigi Falcao.

Diger taraftan kulübün göndermek istemedigi, dünyada sayili forvetler arasinda gösterilen, 200m piyasa degeri bicilen Griezi.

Arada dünyalar kadar nitelik ve yönetici becerikliligi farki var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt