Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juve saçmalık yaptı bence. Madem Lukaku istiyorsun elinde M.Kean vardı değerlendirsene

O değilde yedeklerimiz iyi oldu bu sene

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevgili renktaşlarım hepinize merhabalar. Uzun yıllardır forumu ziyaretçi modunda beğenerek ve büyük zevkle takip ederdim. Şimdi geç de olsa üye olarak daha mutlu oldum. İnşallah İmparator FATİH TERİM önderliğinde tek yürek olup kenetlenerek güçlü kadroyla 2020 mayısında 23. şampiyonluğumuza ulaşırız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bilgin yoksa konuşma ve aç araştır. Geçen yıl bitmek üzereyken neden gerçekleşmediğini falan gör.

Neymiş 1 haftada almışmış, boş atıyorsun anca.
Demin 2 yil diyordun simdi 1 yila indin. Kim hakli kim haksiz olayina girmek degil niyetim.

Böyle büyük sükseli transferler icin tabiki yoklama yaparsin önceden. Lakin her taraf meyilli ise (burada üstelik atletico meyilli degildi ama barca basip parayi aldi) isi hemen bitireceksin. Yoksa sürekli sorun ve beklenmedik sorunlar cikar.

Büyük sirketlerde önem arz eden meseleler oldugu zaman o top priority olur ve öncelik onu bitirmektir.

Bizde de falcaono durumda ama söylelenlere göre 2 haftada bir görüsme yapiyoruz, böyle yürümez yöneticilik. 2 hafta boyunca belli kisiler tek bu meseleyi cözmek icin ugrasir kurumsal yapilarda.

Bakayoko-Seri orta sahası efsane olur. Kiralık seneye napacağız diye takılmayın bu sene şampiyon olup avrupada başarı yakalarsak makası iyice açarız. Seneye bonservisi elinde olan bir orta saha ve yine kiralık bir oyuncuyla idare ederiz. Önce bu seneyi düşünelim bu sene önemli

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Everton have confirmed the signing of Juventus striker Moise Kean for £27.5million.

Falcao çok iyi golcü. Ama bir ikilem söz konusu. Bazı şeyleri iyi değerlendirmek gerek. Eğer Gs 34 lig maçı oynayıp 20 tanesini topu karşı yarıya yıkarak ceza sahası içinde bol pozisyon yakalarsa Falcao 30 atar.. Erencan' da 15 atar.. Orta-üst düzey oyuncu 20 atar belki 30 çıkamaz. Ama oyun anlayışı karşı tarafı baskı altına almışsın ve ceza sahası içinde bol pozisyon buluyorsun. Jardel zamanı Gs' bazı maçları gibi. Fakat gel gelelim Şampiyonlar ligine..Nasıl bir santrafor hedef. Kaç tane takımı ablukaya alabilirsin. Burada santraforun daha güçlü, kuvvetli topla dripling yapıp adam geçebilen, duvar olabilen son vuruşu iyi bir adam olması gerekir diye düşünüyorum. Bu anlamda izlediğim kadarıyla Muriçi kaçırmamız an itibariyle çok kötü oldu. mükemmel as değil belki ilk aşamada ama mükemmel bir alternatif olabilirdi.

Yalniz Babel'e dikkat ettiniz mi adam daha geleli 1 ay olmasina ragmen takimi acayip sahiplendi..Ozellikle clde cok sey bekliyorum kendisinden
U8Tl88.jpg

Bazı renkdaşlar kızacak ama Jimmy nin beklenenden etkili çıkması, Feghoulinin de alternatif olması + Atalayın süre alması düşünülünce Belhanda biraz lüks kalıyor takımda.
İyi müşteri çıkarsa zorunlu satınalma opsiyonuyla kiralanabilir, böylece transfer bütçesi de önümüzdeki seneye aktarılmış olur diye düşünüyorum.

Falcao çok iyi golcü. Ama bir ikilem söz konusu. Bazı şeyleri iyi değerlendirmek gerek. Eğer Gs 34 lig maçı oynayıp 20 tanesini topu karşı yarıya yıkarak ceza sahası içinde bol pozisyon yakalarsa Falcao 30 atar.. Erencan' da 15 atar.. Orta-üst düzey oyuncu 20 atar belki 30 çıkamaz. Ama oyun anlayışı karşı tarafı baskı altına almışsın ve ceza sahası içinde bol pozisyon buluyorsun. Jardel zamanı Gs' bazı maçları gibi. Fakat gel gelelim Şampiyonlar ligine..Nasıl bir santrafor hedef. Kaç tane takımı ablukaya alabilirsin. Burada santraforun daha güçlü, kuvvetli topla dripling yapıp adam geçebilen, duvar olabilen son vuruşu iyi bir adam olması gerekir diye düşünüyorum. Bu anlamda izlediğim kadarıyla Muriçi kaçırmamız an itibariyle çok kötü oldu. mükemmel as değil belki ilk aşamada ama mükemmel bir alternatif olabilirdi.
images

Demin 2 yil diyordun simdi 1 yila indin. Kim hakli kim haksiz olayina girmek degil niyetim.

Böyle büyük sükseli transferler icin tabiki yoklama yaparsin önceden. Lakin her taraf meyilli ise (burada üstelik atletico meyilli degildi ama barca basip parayi aldi) isi hemen bitireceksin. Yoksa sürekli sorun ve beklenmedik sorunlar cikar.

Büyük sirketlerde önem arz eden meseleler oldugu zaman o top priority olur ve öncelik onu bitirmektir.

Bizde de falcaono durumda ama söylelenlere göre 2 haftada bir görüsme yapiyoruz, böyle yürümez yöneticilik. 2 hafta boyunca belli kisiler tek bu meseleyi cözmek icin ugrasir kurumsal yapilarda.

2 yıldır istiyor Barcelona yani Neymar gittiğinden beri ama serbest kalma bedeli dönemsel olarak düşüyordu keza Griezman'ın istediği maaş da buna bağlıydı, bedel düştükçe daha az ödeyeceklerdi, ilgileri başladıktan sonra transferi 2 yıl sürdü, geçen yıl bitme noktasındaydı ama maaş konusundan dolayı bitmedi.

Yani fesih bedeli odaklı bir transfer olmasına rağmen senin bahsettiğin gibi 1 haftada biten bir mevzu yok ki transfer de davalık oldu Griezmann ile Barcelona ocak ayında anlaştı diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt