Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 sene üst üste şampiyonluk psikolojik olarak Galatasaray'ın ezeli rakiplerini bitirir. 96-2000 yılları çaresizliği görüyorum rakiplerde.

Fatih Terım efect
Hedef 5.yıldızı takıp başkan olmak. Bir 10-15 sene daha Galatasaray ambargosu izleyeceğiz. Sonrası yeni bir Fatih Terim arayışı olabilir.

onyekuru gelirse nasıl olur bilemedim ama onun süratini dün akşam gözlerim aradı
onun yerini sürat anlamında kapatabilecek emre mor geldi. kanat rotasyonu gayet yeterli şuan. yabancı sınırı açısından hoca istemez diye düşünüyorum. da düşündüklerimiz olmuyor genelde tabi.

U8Tl88.jpg
Adamlar yaptıkları işten zevk alıyorlar belli

Falcao bedava.... önlibero kiralık.... diagne 10.5 satışı doğru ise elimizde 8 mi kalıyor?

Bu parayı emre mor için kenera koy bekle.

Mendes Falcao transferinden kac komisyon alacak acaba? Bu adam para aklamasi yapiyorsa hic sasirmam.

Braga da 17 yasindayken, ligde 54 dakika görmüs adami 16 milyona Lazioya transfer ettirdi. Simdide Lazionun 1. takiminda 55 dakika oynamis adami Wolverhamptone 18,3 milyona transfer etmis.

Falcao çok iyi golcü. Ama bir ikilem söz konusu. Bazı şeyleri iyi değerlendirmek gerek. Eğer Gs 34 lig maçı oynayıp 20 tanesini topu karşı yarıya yıkarak ceza sahası içinde bol pozisyon yakalarsa Falcao 30 atar.. Erencan' da 15 atar.. Orta-üst düzey oyuncu 20 atar belki 30 çıkamaz. Ama oyun anlayışı karşı tarafı baskı altına almışsın ve ceza sahası içinde bol pozisyon buluyorsun. Jardel zamanı Gs' bazı maçları gibi. Fakat gel gelelim Şampiyonlar ligine..Nasıl bir santrafor hedef. Kaç tane takımı ablukaya alabilirsin. Burada santraforun daha güçlü, kuvvetli topla dripling yapıp adam geçebilen, duvar olabilen son vuruşu iyi bir adam olması gerekir diye düşünüyorum. Bu anlamda izlediğim kadarıyla Muriçi kaçırmamız an itibariyle çok kötü oldu. mükemmel as değil belki ilk aşamada ama mükemmel bir alternatif olabilirdi.

Muriç Avrupa'da dribbling yapamaz, dar alanda oynayabilen bir adam değil zaten oldukça ağır. Güçlü diye fazla abartıyorsunuz ki fizik odaklı oynuyor o fizik biraz geriledi mi söverler. Rizenin ilk yarı maçları ile ikinci yarı maçlarını kıyaslarsan farkı görürsün.

Ben de düzgün birini önericen sandım Falcao olmaz Muriç olur ne yav.

Falcao bedava.... önlibero kiralık.... diagne 10.5 satışı doğru ise elimizde 8 mi kalıyor?

Bu parayı emre mor için kenera koy bekle.
Şuan 3.3 milyon euro eksideyiz. Diagne 10. 5 milyon euroya satılsa elimizde 7.2 kalıyor ayrıca gelecek ön libero içinde kiralama bedeli ödeyeceğiz. Duruma göre Falcao'ya da 2-3 bonservis ödeyebiliriz

bi bilgi aldım falcao felan değil ama..... yonetim suanda kesinlikle bir türk stoper düşünüyor transferın sonuna kadar bir türk stoperin gelmesi muhtemel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt