Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi bilgi aldım falcao felan değil ama..... yonetim suanda kesinlikle bir türk stoper düşünüyor transferın sonuna kadar bir türk stoperin gelmesi muhtemel

Ahmet Çalığın dün hiç oynamamasından belli yetersiz.Acaba Ümit Davala Ömer Toprak için gitmiş olabilir mi

bi bilgi aldım falcao felan değil ama..... yonetim suanda kesinlikle bir türk stoper düşünüyor transferın sonuna kadar bir türk stoperin gelmesi muhtemel
Türk stoperin geleceği zaten biliniyor bakalım kim olacak. Yabancı sınırından dolayı Ozornwafor kiralanacağı için yedekte sadece Ahmet kalıyordu yerli stoper zaten şart

Sabahdan beri Bakayoko videoları izliyorum. Aradığımız adam kendisi olabilir. Ben beğendim şahsen. Bakayoko-Seri iyi bir ikili olabilir ortasahada. Fildişi asıllı Fransızmış kendisi. DROGBA reis yardımcı olabilirse Bakayoko bizi tercih edebilir.

Şöyle bir sorun ile karşı karşıya kalabiliriz. Bu ortasaha ikilisi kiralık oyuncular. Seneye bu iki elemanın yerine oyuncu bakmak zorunda kalırız çünkü satın alma opsiyonları yüksek.( Tabi Bakayoko'nun gelme ihtimaline göre konuşuyorum.). Ancak şöyle bir durum olur, bu ikiliyi beğenirsek, bizde iyi iş çıkarırsalar tekrar kiralamak için şansımız olur kiralarsak böyle bir çözüm arayışına gidebilme ihtimalimiz olabilir.

Bu ikilinin dışında sağ ve sol beklerimizin(Mariano-Nagatomo) sözleşmelerinin son senesi.Donkun son senesi. Ve bu isimlerin yaşları yüksek, yerlerine oyuncu bakmak durumunda olmamız yüksek ihtimal.

Ömer Toprak yedek için fazla lüks olur ama gelse hayır demem. Bjk'nin aylardır peşinde koşup ilk 11 yapmak istediği adam keza Fenere gitse banko oynayacak bir adam. işte böyle olaylarla biz bunlarla aradaki farkı uçuruma çeviririz. Bir de şampiyon olduk mu bizim yedeğe gelen her adam bunlarda banko 11 oyuncusu kıvamına gelir

Şuan 3.3 milyon euro eksideyiz. Diagne 10. 5 milyon euroya satılsa elimizde 7.2 kalıyor ayrıca gelecek ön libero içinde kiralama bedeli ödeyeceğiz. Duruma göre Falcao'ya da 2-3 bonservis ödeyebiliriz
Falcao ya para ödenir ise ki, yazımda ödemezsek diye belirtim zaten, emre mor işi zor olur.

8 milyon Mayıs sonunda ödenmesi gerekir. Bu miktar yalnız bu döneme mi girecek yoksa sonraki sezonun dönemine mi bilmiyorum açıkçası

kean evertonda mi ?!
Ula Cenki yedek olarak kiralayabiliriz aslinda

Falcao ya para ödenir ise ki, yazımda ödemezsek diye belirtim zaten, emre mor işi zor olur.

8 milyon Mayıs sonunda ödenmesi gerekir. Bu miktar yalnız bu döneme mi girecek yoksa sonraki sezonun dönemine mi bilmiyorum açıkçası
8 milyon euro opsiyonu kullanmak zorunda değiliz pazarlıkla 6 ya falan bitiririz belki ya da 1 yıl daha kiralarız

Onyekuru salak mı neden Monaco'ya gitmiyor yav
Geleneklerine bagli bir insan onyekuru kendi ailesi olarak gördüğü takimda devam etmek istiyor.Taraftar sevgi desen bizde avrupa klupleri soguk olur oyuncularina karşi.Diger futbolculara benzemiyor karakteri gelirsede başimizin üstunde yeri var serinin uzun kemiksiz paslarini tamamlar tek pas gol yapariz renkdaşim

Pana macina degil, dünkü Dortmund-Bayern macinin tekrarina bakin, o zaman eksiklerimizi daha iyi anlarsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt