Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao
Onyekuru
Bakayoko
Cenk Tosun
Ömer Toprak

Ben bu kadarına fitim :asd:
Cenk Tosun çok kritik bir hamle olur. Forvet konusunda Falcao - Cenk elimiz çok rahatlar. Arkalarında dünya kadar kanat rotasyonu. Sadece eksik alan orta saha gibi gözüküyor şu an.

Onyekuru şu an hücum hattı puzlleinin son parçası. O da kiralanabilirse mükemmel bir hücum takımı olabiliriz.

Cenk Tosun çok kritik bir hamle olur. Forvet konusunda Falcao - Cenk elimiz çok rahatlar. Arkalarında dünya kadar kanat rotasyonu. Sadece eksik alan orta saha gibi gözüküyor şu an.
Cenk söyle kritik olur: bjk veya fb‘ye gitme olasiligi var ise, rakiplerinin güclenmemesi amaciyla yapilabilecek bir transfer olur. Aksi takdirde bizde de ancak yedek olur.

O listeyle orta saha içinde eksik kalmaz. Belhanda kalırsa o bölgeye alternatif Feghouli,Atalay var,Seriye alternatif Jimmy var ön libero alternatif Donk var

Bu kadro uefa avrupa liginde ciddi iş yapar yalnız. Şampiyonlar liginde görebileceğimiz tek nokta en fazla çeyrek final olur. Hangisini tercih etme meselesi kafaları çok karıştırıyor.

8 milyon euro opsiyonu kullanmak zorunda değiliz pazarlıkla 6 ya falan bitiririz belki ya da 1 yıl daha kiralarız
Bu bir senede harikalar yaratıyor bide şampiyonlar Ligi'nde bir iki maçta etkili olursa peki ne olacak?

Bye bye emre olacak o vakit. Gidip 15-20 ye satarlar veyahut Emre'yi adam ettiğiniz için teşekkür edip kendileri oynatır.

Cenk söyle kritik olur: bjk veya fb‘ye gitme olasiligi var ise, rakiplerinin güclenmemesi amaciyla yapilabilecek bir transfer olur. Aksi takdirde bizde de ancak yedek olur.

Yedek olarak dedim zaten. Şimdi ki forvet yedeklerin mitroglu. Falcao dinlenmesi gerekiyorsa cenk'i koy kafan rahat olsun.

Falcao çok iyi golcü. Ama bir ikilem söz konusu. Bazı şeyleri iyi değerlendirmek gerek. Eğer Gs 34 lig maçı oynayıp 20 tanesini topu karşı yarıya yıkarak ceza sahası içinde bol pozisyon yakalarsa Falcao 30 atar.. Erencan' da 15 atar.. Orta-üst düzey oyuncu 20 atar belki 30 çıkamaz. Ama oyun anlayışı karşı tarafı baskı altına almışsın ve ceza sahası içinde bol pozisyon buluyorsun. Jardel zamanı Gs' bazı maçları gibi. Fakat gel gelelim Şampiyonlar ligine..Nasıl bir santrafor hedef. Kaç tane takımı ablukaya alabilirsin. Burada santraforun daha güçlü, kuvvetli topla dripling yapıp adam geçebilen, duvar olabilen son vuruşu iyi bir adam olması gerekir diye düşünüyorum. Bu anlamda izlediğim kadarıyla Muriçi kaçırmamız an itibariyle çok kötü oldu. mükemmel as değil belki ilk
Falcao çok iyi golcü. Ama bir ikilem söz konusu. Bazı şeyleri iyi değerlendirmek gerek. Eğer Gs 34 lig maçı oynayıp 20 tanesini topu karşı yarıya yıkarak ceza sahası içinde bol pozisyon yakalarsa Falcao 30 atar.. Erencan' da 15 atar.. Orta-üst düzey oyuncu 20 atar belki 30 çıkamaz. Ama oyun anlayışı karşı tarafı baskı altına almışsın ve ceza sahası içinde bol pozisyon buluyorsun. Jardel zamanı Gs' bazı maçları gibi. Fakat gel gelelim Şampiyonlar ligine..Nasıl bir santrafor hedef. Kaç tane takımı ablukaya alabilirsin. Burada santraforun daha güçlü, kuvvetli topla dripling yapıp adam geçebilen, duvar olabilen son vuruşu iyi bir adam olması gerekir diye düşünüyorum. Bu anlamda izlediğim kadarıyla Muriçi kaçırmamız an itibariyle çok kötü oldu. mükemmel as değil belki ilk aşamada ama mükemmel bir alternatif olabilirdi.

Al sana cl forveti rakip manchester city

O listeyle orta saha içinde eksik kalmaz. Belhanda kalırsa o bölgeye alternatif Feghouli,Atalay var,Seriye alternatif Jimmy var ön libero alternatif Donk var

İşte alternatif olmadan direkt ilk 11 için orta alana 1 oyuncu daha lazım. Bu hamleler çok kritik, çünkü bu sene hedefimiz ligi aşmış durumda. Hoca avrupa'da ciddi başarı istiyor

Pana macina degil, dünkü Dortmund-Bayern macinin tekrarina bakin, o zaman eksiklerimizi daha iyi anlarsiniz.
Oranın seviyesine yaklaşmamız mümkün değil şu an.

Adamların kadro değeri senin 2-3 katı olduğu gibi yılların getirdiği sistemleri mevcut.

Öyle seri falcao ile olacak iş değil bunlar pat diye

İşte alternatif olmadan direkt ilk 11 için orta alana 1 oyuncu daha lazım. Bu hamleler çok kritik, çünkü bu sene hedefimiz ligi aşmış durumda. Hoca avrupa'da ciddi başarı istiyor

Şampiyonlar liginde başarılı olamayız. Bence yine ilk hedef lig şampiyonluğu ve CL'de 3.lük olmalı UEFA tekrar alınır bu kadroyla

Transferlerimizi bitirdikten sonra febeşin ve jimnastikçilerin alacağı tüm topçulara salça olalım, teklif yapalım. Bunların başını böyle böyle ezmek lazım yoksa kendilerini nimetten sayıyorlar

Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama bir de bizi borca batıklık konusunda sunlarla aynı kefeye koymuyorlar mı ifrit oluyorum. Biz zaten sportif ve rakamsal olarak iyi durumdayız, önümüzdeki yılların favorisiyiz, stad isim hakkı geliyor, socar lafları dolanıyor neyin kafasındalar anlamıyorum. Medya desen çöp hep bi Galatasarayımızı bu açlara paralelleme çabası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt