Mehmet Fırat
Kırmızı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 1.268
- 851
- 658
Tamam da neden bonservis bedeli açıklamamış ts?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon sonuna kadar geçerli biliyorum açıkçası. Yani gelecek sezonun yeni transfer penceresi açılana kadar.bildiğim kadarıyla yanıyor o para yaw. kullanman lazım yani.
2+2 ne lan
Nasıl kiralık bu adam? Geçici transferi hakkında kapa açıklama yapmadılar mı 1-2 saat önceEkli dosyayı görüntüle 53904
bildiğim kadarıyla yanıyor o para yaw. kullanman lazım yani.
İyi de geçen sezon Garry gittikten sonra kendine 11 de yer buldu, şimdi gelse ilk 11 oyuncusu olamayacak. Mükemmel bir gelişim gösterdi ama kiralık olarak kaldığı sürece her ne kadar kendini buraya ait hissederse hissetsin yine gidecek. Bonservisini de almak şuan için imkansız. Monaco'yu reddetmek kendisi için çok mantıklı gelmiyor bana. Bizim açımızdan hamle oyuncusu olarak kenarda Onyekuru - Mor olduğunu bilmek mükemmel ötesi olur, o başka.Geleneklerine bagli bir insan onyekuru kendi ailesi olarak gördüğü takimda devam etmek istiyor.Taraftar sevgi desen bizde avrupa klupleri soguk olur oyuncularina karşi.Diger futbolculara benzemiyor karakteri gelirsede başimizin üstunde yeri var serinin uzun kemiksiz paslarini tamamlar tek pas gol yapariz renkdaşim
formanın yakaları beyaz detaylı yapsalardı keşke hep siyah yapıyorlar yıllardırAyrıca şu an yeni maç formalarımız efsane duruyor. Siyah şort yerine beyaz şort olursa son zamanların en iyi parçalısı diyebiliriz. Oyuncularımıza çok yakıştı. Tam şampiyonlar ligi parçalısı
ağaoğlu ağlıyodur evde 1.5 yıllık vermişlerEkli dosyayı görüntüle 53904
Profesyonel futbolcu Alexander Sörloth'un kulübümüze geçici transferi konusunda, Crystal Palace Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Crystal Palace Kulübüne geçici transfer bedeli olarak iki yıl için toplam 750.000.-EUR ödenecektir.
Futbolcunun, 2020/21 sezonundaki resmi maçların (Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi veya UEFA Şampiyonlar Ligi) %50'sinde ilk 11'de başlaması halinde 6.000.000.-EUR bonservis bedeli ile kesin transferi gerçekleşmiş olacaktır.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
![]()
Haidee gell mavvi kaffa #Donkça
Falcao
Onyekuru
Bakayoko
Cenk Tosun
Ömer Toprak
Ben bu kadarına fitim![]()