Doğukan Sağlamer
Kırmızı Üye
- 10 Temmuz 2019
- 1.518
- 812
- 608
Tudor kendi bacağına sıktı 3lü 5li vs denedi başak deplasmanına beksiz çıktı falan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbi iyi değilsin,git yat.Adam ben şampiyon yaptım dememiş zaten kadro mühendisliğini ben yaptım demiş ki bu da doğru.Kavrama konusunda sıkıntı var debriyaja bir baktır sen.Ya bi kop git hacım ya iki sene şampiyon yapan diyorsun Fatih Hocam yaptı bu mu şampiyon oldu. Onun kurduğu kadro Fatih Hocam olmasaydı nerde şampiyon oluyordu?
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaplan.
Tudor kendi bacağına sıktı 3lü 5li vs denedi başak deplasmanına beksiz çıktı falan
Yoksa KAP imasi miKaplan.
Lakabi kaplan zaten (el tigre).
KAP lan
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk

Falcao'nun lakabı El Tigre (kaplan) o yüzden koymuştur
Bana mı alacaksın sayım süper modum?Falcao geldiği an bundan alıcam, hadi ulan.
![]()
Galatasaray 2019/20 Vapor Maç İç Saha Erkek Futbol Forması. Nike.com TR
Galatasaray 2019/20 Vapor Maç İç Saha Erkek Futbol Forması ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
Abdülkadir asıl mevkisi olan 10 numaraya döner kanatta yeni aldıkları sırp oyuncu ya da Yusuf Sarı'yı oynatırlar büyük ihtimal. Ya da orta sahayı Onazi, Obi Mikel, kurup 10 numaraya Sosa'yı koyarlar. Millet farkında değil ama Trabzon iyi top oynuyor ve eksikleri olan stoper bölgesi ve forvet bölgesini bütçelerine göre iyi transferlerle doldurdular. Bu sene net bir şekilde şampiyonluk yolundaki rakibimiz.Yusuf gitti diye sevindiydim ama trabzon iyi para aldı iyi bir santrafor ve stoper de aldilar yusufun yerine kimi alacakları da önemli,yusuf sayesinde tüm eksiklerini kapatmış bir kadro kurabilme ihtimalleri çok yuksek.