Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor: ''Ben her zaman Galatasaray taraftarıyım. Mükemmel bir takım kurduk ve o takım 2 kez üst üste şampiyon oldu. Bana Negrado'yu önerdiler ya Gomis yada hiç dedim. Fernando'nun alınması için çok çabaladım. Feghouli gelirse bizi şampiyon yapar dedim."

Kim ne der bilmem ama Tudor iyi hocaydı Muslera dahil herkes adamın kuyusunu kazdı

Bu Manu satilik kalem olabilir. Baska türlü bir aciklamasi yok bunun.
kalem dahi değil ya. bi twitter aç, yabancı dilin olsun fransızca falan konuş sende yaparsın aynısını. belhanda'yla arkadaş olması bayağı etkileşim kazandırdı buna ama belhanda'nın bununla son iletişimi yıllar önce olmuştur herhal.

Yusuf gitti diye sevindiydim ama trabzon iyi para aldı iyi bir santrafor ve stoper de aldilar yusufun yerine kimi alacakları da önemli,yusuf sayesinde tüm eksiklerini kapatmış bir kadro kurabilme ihtimalleri çok yuksek.

Ellerine 50 milyon da versen eksiksiz bir şampiyonluk kadrosu kurabileceklerini düşünmüyorum, o kadar iyi bir futbol akılları yok bence. Bizim Aysal dönemindeki gibi her potansiyelli genç oyuncuyu toplama gayreti var, şüphesiz bizim o dönemden daha akıllı ve planlılardır ama bunların şampiyon olması diğer adayların hepsinin birden saçmalamasına bağlı.
Bnm tahminim en fazla Lille gibi göze hoş gelen iyi futbol oynar, oyuncu parlatırlar, satarlar vs.

Ellerine 50 milyon da versen eksiksiz bir şampiyonluk kadrosu kurabileceklerini düşünmüyorum, o kadar iyi bir futbol akılları yok bence. Bizim Aysal dönemindeki gibi her potansiyelli genç oyuncuyu toplama gayreti var, şüphesiz bizim o dönemden daha akıllı ve planlılardır ama bunların şampiyon olması diğer adayların hepsinin birden saçmalamasına bağlı.
Bnm tahminim en fazla Lille gibi göze hoş gelen iyi futbol oynar, oyuncu parlatırlar, satarlar vs.
Şampiyon olurlar demedim rakibimiz olabilirler dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt