Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancıya yer açmaya mecburuz o yüzden mecbur gidecek Mitroglou

fotospor Ahmet Bulut un ikili oynadığını yazıyor.

Ahmet Bulut’un devreye girmesi üzerine Radamel Falcao transferinde sıkıntı yaşanmaya başladı... daha önce Şükrü Hanedar, Giuly ve Petrov’la yaptığı görüşmede prensipte ''bonservis istemiyoruz'' cevabı almıştı. Buna rağmen devreye giren Bulut, ''bana 3 milyon Euro menajerlik ücreti verin, Falcao konusunda bonservis ödemek zorunda kalmayın'' dedi. Ahmet Bulut’un, Falcao’yu Galatasaray’a getirmek için prim istediği ortaya çıktı. Fransızlara, ''5 milyon Euro bonservis alırım, 3.5 milyon Euro’su sizin 1 milyon Euro’su da benim'' dediği bildirildi.

Ahmet Bulut’un devreye girmesi üzerine Radamel Falcao transferinde sıkıntı yaşanmaya başladı... daha önce Şükrü Hanedar, Giuly ve Petrov’la yaptığı görüşmede prensipte ''bonservis istemiyoruz'' cevabı almıştı. Buna rağmen devreye giren Bulut, ''bana 3 milyon Euro menajerlik ücreti verin, Falcao konusunda bonservis ödemek zorunda kalmayın'' dedi. Ahmet Bulut’un, Falcao’yu Galatasaray’a getirmek için prim istediği ortaya çıktı. Fransızlara, ''5 milyon Euro bonservis alırım, 3.5 milyon Euro’su sizin 1 milyon Euro’su da benim'' dediği bildirildi.
ben pek inanmıyorum buna

Beyler kirmizilara hazirlikli olalim Bu gece den itibaren. Ilk gidecek isim Mitro.

Bir bakmisin Monaco'yu Falcao'nun bonservisini vermesi icin ikna etmisiz. Sonra Falcao bonservisini eline alip bize tesekkur ediyor ve Valencia'ya imza atiyormus :)
:)
FB_IMG_1563375641515.webp

Aşırı mantıksız hareket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt