- 1 Ağustos 2014
- 63.859
- 75.064
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yayınekranı bir de maçkolik vararkadaşlar bi web sitesi vardı hangi maçın hangi kanalda yayınlanacağını yazıyorlardı. o sitenin adı neydi acaba?
arkadaşlar bi web sitesi vardı hangi maçın hangi kanalda yayınlanacağını yazıyorlardı. o sitenin adı neydi acaba?
yok bu Türk kanallarında yayınlanacak maçları gösteriyor. benim aradığım tüm yabancı maçların hangi kanallarda yayınlanacağını gösteren bi site vardı. onu arıyorum yavyayınekranı bir de maçkolik var
Bu ne la saçmalık. Kalsın bence daha iyi bundanKostas Mitroglou için 2 teklif var.
Leganes ve FC Nantes
Oyuncu iki takımdan birini seçmesi durumda kiralık gidecek.
Ve maaşının bir bölümünü G.Saray ödeyecek.
(@YahooSportFR)
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
arkadaşlar bi web sitesi vardı hangi maçın hangi kanalda yayınlanacağını yazıyorlardı. o sitenin adı neydi acaba?
liveonsat renktaşyok bu Türk kanallarında yayınlanacak maçları gösteriyor. benim aradığım tüm yabancı maçların hangi kanallarda yayınlanacağını gösteren bi site vardı. onu arıyorum yav
ben pek inanmıyorum bunafotospor Ahmet Bulut un ikili oynadığını yazıyor.
Ahmet Bulut’un devreye girmesi üzerine Radamel Falcao transferinde sıkıntı yaşanmaya başladı... daha önce Şükrü Hanedar, Giuly ve Petrov’la yaptığı görüşmede prensipte ''bonservis istemiyoruz'' cevabı almıştı. Buna rağmen devreye giren Bulut, ''bana 3 milyon Euro menajerlik ücreti verin, Falcao konusunda bonservis ödemek zorunda kalmayın'' dedi. Ahmet Bulut’un, Falcao’yu Galatasaray’a getirmek için prim istediği ortaya çıktı. Fransızlara, ''5 milyon Euro bonservis alırım, 3.5 milyon Euro’su sizin 1 milyon Euro’su da benim'' dediği bildirildi.
Falcao
Bakayoko
Mehmet Özcan
2.forvet
Yedek stoper
AMİN.
Bir bakmisin Monaco'yu Falcao'nun bonservisini vermesi icin ikna etmisiz. Sonra Falcao bonservisini eline alip bize tesekkur ediyor ve Valencia'ya imza atiyormus![]()
Aşırı mantıksız hareketfotospor Ahmet Bulut un ikili oynadığını yazıyor.
Ahmet Bulut’un devreye girmesi üzerine Radamel Falcao transferinde sıkıntı yaşanmaya başladı... daha önce Şükrü Hanedar, Giuly ve Petrov’la yaptığı görüşmede prensipte ''bonservis istemiyoruz'' cevabı almıştı. Buna rağmen devreye giren Bulut, ''bana 3 milyon Euro menajerlik ücreti verin, Falcao konusunda bonservis ödemek zorunda kalmayın'' dedi. Ahmet Bulut’un, Falcao’yu Galatasaray’a getirmek için prim istediği ortaya çıktı. Fransızlara, ''5 milyon Euro bonservis alırım, 3.5 milyon Euro’su sizin 1 milyon Euro’su da benim'' dediği bildirildi.