Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.024
- 67.094
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orta sahamizin bos olmasina dayanarak hepsi kalite katar diyorumSchneiderlin diğer ikisine bakınca gösterişli gözükmüyor ama bize çok büyük kalite katar bence
Monaco ??? kardeş ne monaco su Bakayoko Erzurumspordaydı geçen seneBakayoko gercekten şahane olurdu ama cok zor, Monaco’da döktürüyodu herif
Şeref aydın bugün forumda ne yazdıysa haberi çıktı. Bunuda demişti, başka bir takım daha söylwdi, onunda adı çıkar birazdan.
Top kapmada uzmandır ama geçen sene everton maçlarını hiç izlemedim son hali nasıl bilmiyorum. Geçen gün hazırlık maçında 11 çıkmış sanırımorta sahamizin bos olmasina dayanarak hepsi kalite katar diyorum
schneiderlin diger ikisine göre biraz daha yumusak kaliyor gibi sanki
Feghouli erken gelmiş bizim için ve kendi için doğru olanı yapmış ama, yasal izinleri varmış galiba 7sine mi 9una mı kadar ne, gider gider gitmezse de atar 20 tane şampiyon oluruz sevinirize yine, sıkmayalım canımızıfeghouli turnuvanin tamaminda oynamasina ragmen geldi
diagne ne oynadi da hala yok
fatih hoca da gitsin diye izin vermistir
Arkadaşlar benim adım Muhsin felan değil ya. 2010’da anonim kalayım diye saçmalamışım.
Kenan lan benim adım. Kenan.
Ne olacak şimdi. Şütlanır mıyım forumdan?![]()
Arkadaşlar benim adım Muhsin felan değil ya. 2010’da anonim kalayım diye saçmalamışım.
Kenan lan benim adım. Kenan.
Ne olacak şimdi. Şütlanır mıyım forumdan?![]()
fenerin aldigi ayew gibi bitik degilse is yapar benceTop kapmada uzmandır ama geçen sene everton maçlarını hiç izlemedim son hali nasıl bilmiyorum. Geçen gün hazırlık maçında 11 çıkmış sanırım

Monaco ??? kardeş ne monaco su Bakayoko Erzurumspordaydı geçen sene
Milandaydı diyor galibaAnlayamadım rkdaş?![]()
Ateist olan Galatasaray taraftarlari bile 2 rekat sükür namazi kilar böyle birsey olursa.Falcao meselesini konuşurken Onyekuru ve Diagne olayını halletmiş olsa yönetim çok iyi olur.
Piyasa da genc forvet cok + scout ekibinin listesinde her ulkeden forvetler vardir. Falcao isimi taraftari heyecanlandiriyor dogal olarak ama sahsi fikrim Ajax, Leipzig, Porto, Salzburg, Shakhtar, Benfica takimlari gibi yonetilmeliyiz, kos koca takimda avrupa'ya satabilecegin sadece iki oyuncu var ve bu ikili ocakta alindi.mesela?