Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Eyvallah kardeşim..Estagfullah renkdaşim kızmadım, Allahına kurban
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah kardeşim..Estagfullah renkdaşim kızmadım, Allahına kurban
Yarro tatil sonrası hanımından izin alamamış bizle görüşmeye.Yarin geliyorum aksini dusunmen beni uzer
Iste sikinti burda dertleri gucleri biziz bu pskilojiden kurtaracak bir baskan gelmedikce bunlar asla basarili olamazAdam Emre ile Deniz'i kıyasladı bu saftirik fenerlilerde bu adama inanıyor.
Ortam gerilmesin diye bişeyler yazmadım ama..Adam sistemi kurmus.
Masaj ve vucut bakimi: köyden hatun
Belalti spor: 120 60 90 hatun
Gezme tozma: latina hatun
Simdi herkesin karakterini elestirdigi emre mor da danimarkada yetismis bu yarro denilen herif deYarro tatil sonrası hanımından izin alamamış bizle görüşmeye.
Bu bonservis meselesi Ahmet Bulut sözde getirmeye çalışınca ortaya çıktı. Bu şerefsizden her şey beklenir.
Hakan Calhanoglu takimimizda izlemek isteyecegim biri
Bu konudaki yalnizligimi giderecek biri var mi?
Cimbombomun cocuguSimdi Diagnenin oglu kimin cocugu?
Aslında bu diagne hıyarıni feministlerin eline verecen bi temiz linç etsinlerOrtam gerilmesin diye bişeyler yazmadım ama..
Şu resim bile şerefsizlik adilik ahlaksızlık ırkçılık..
Sarışın bi hatun koyuyor göğsüne yatmış esmer bi hatun havuzda.. kendi renginde siyahi bi hatuna reva gördüğü resim bu işte ayak masajı..
Kanı sütü bozuk bu ahlaksızın..
Bekledigim cevap geldiCimbombomun cocugu
Tam bir yavşakSimdi herkesin karakterini elestirdigi emre mor da danimarkada yetismis bu yarro denilen herif de
Hangisi daha karaktersiz diye sorarsan emre mor demem
Sedat besen dediyse salı gerçekten olabilir
Aga aşırı derecede antipatik adam, nefret ettirdi kendinden. Rezil utanç verici bir foto. Utanıyorum bunun bizim formamızı giyiyor olmasından.Ortam gerilmesin diye bişeyler yazmadım ama..
Şu resim bile şerefsizlik adilik ahlaksızlık ırkçılık..
Sarışın bi hatun koyuyor göğsüne yatmış esmer bi hatun havuzda.. kendi renginde siyahi bi hatuna reva gördüğü resim bu işte ayak masajı..
Kanı sütü bozuk bu ahlaksızın..