Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EBIRpv1XsAMN2pB

Adam sistemi kurmus.
Masaj ve vucut bakimi: köyden hatun
Belalti spor: 120 60 90 hatun
Gezme tozma: latina hatun

Adam sistemi kurmus.
Masaj ve vucut bakimi: köyden hatun
Belalti spor: 120 60 90 hatun
Gezme tozma: latina hatun
Ortam gerilmesin diye bişeyler yazmadım ama..

Şu resim bile şerefsizlik adilik ahlaksızlık ırkçılık..

Sarışın bi hatun koyuyor göğsüne yatmış esmer bi hatun havuzda.. kendi renginde siyahi bi hatuna reva gördüğü resim bu işte ayak masajı..

Kanı sütü bozuk bu ahlaksızın..

Bu bonservis meselesi Ahmet Bulut sözde getirmeye çalışınca ortaya çıktı. Bu şerefsizden her şey beklenir.

Monaco yöneticilerine demiştir bonservis isteyin 5 milyon 2 si benim 3 ü sizin , bize gelmiştir bonservis istiyorlar 7 milyon bana 1 milyon verin 5 e indireyim der öyle birisi Ahmet Bulut.

Sarışın bi hatun koyuyor göğsüne yatmış esmer bi hatun havuzda.. kendi renginde siyahi bi hatuna reva gördüğü resim bu işte ayak masajı..

Aslında bu diagne hıyarıni feministlerin eline verecen bi temiz linç etsinler

Herşey bize bağlı, bu sene 75 üstüne çıkar diye düşünüyorum şampiyonluk barajı, oyunumuzu biraz daha sistemli hale getirmemiz gerek, bunu başarırsak 80 de yaparız

Aga aşırı derecede antipatik adam, nefret ettirdi kendinden. Rezil utanç verici bir foto. Utanıyorum bunun bizim formamızı giyiyor olmasından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt