Bedirhan Bayrakcı
Yeni Üye
- 27 Ağustos 2018
- 64
- 51
- 263
Nereye sarkıyor ? transfer döneminde + ya geçmedikçe aldığın oyuncuları uefa listesine yazamıyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen kaç senedir okuyorsun Arif , ben emekli olacağım daha sen okuyorsunÜni bitince Menajer olmak istiyorum.
Ahmet Bulut'un yanında bir stajyerlik ile başlayabilirim bu yolu.
dogru degil bu. Sezon sonuna kadar yani 31.5 e kadar 0 da olmalisinNereye sarkıyor ? transfer döneminde + ya geçmedikçe aldığın oyuncuları uefa listesine yazamıyorsun.
Uyucambu kadar az kisi mi nöbet tutuyor su anda... ben yarin aciklayim o halde. Seref aydinlar 25-30 like aliyor biz küfür yiyoruz ..
Nereye sarkıyor ? transfer döneminde + ya geçmedikçe aldığın oyuncuları uefa listesine yazamıyorsun.
bu kadar az kisi mi nöbet tutuyor su anda... ben yarin aciklayim o halde. Seref aydinlar 25-30 like aliyor biz küfür yiyoruz ..
Falcaoooooooooooooo
Admin TurkTaraftarlar olarak Falcaoyu getirmek için her şeyi deniyoruz yalnız 433 de baya baya falcao'nun bize gelmesini istiyor![]()

Yav yapma renktaşbu kadar az kisi mi nöbet tutuyor su anda... ben yarin aciklayim o halde. Seref aydinlar 25-30 like aliyor biz küfür yiyoruz ..
Spaaaamlan saka yaptim manyaklar likeliyor harbiden
SALI gününe kadar belli oluyormus, durum OLUMLU

yazdik yazdik, ben HALKIN MODUYUM.Yav yapma renktaş
beğeni için mi açıklayacaksın
Bak senin Galatasaraylılığına hitap ediyorum
bizim halimizden anlarsın
Raporladım renktaşlan saka yaptim manyaklar likeliyor harbiden
SALI gününe kadar belli oluyormus, durum OLUMLU
Haber aldım.Bu Falcao işini Mendes ve A.Bulut hallediyorsa bizim transfer ekibi orta saha peşindedir. Umarım Falcao transferinin gölgesinde iyi bir transfer peşindeyizdir.
O zaman bu sayfayı daha çok kullanmalıyız neredeyse dünyadaki tüm futbolcular sayfayı takip ediyor ufak ufak nasıl bir taraftara sahip olduğumuzu görsünler