- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
aldik falcaoyu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aldik falcaoyu
FFP devre arasına sarkabiliyor mu? Diagne gidecek gibi değil eksi ile kapatacağız bu dönemi. Diagne de Falcao’nun yedeği olacak bu gidişle.
azlıktan değil moralimiz bozuk renkdasbu kadar az kisi mi nöbet tutuyor su anda... ben yarin aciklayim o halde. Seref aydinlar 25-30 like aliyor biz küfür yiyoruz ..
Ümit besen mi geldi forumaha bu arada cok küfür etmeyin, kongre üyelerini de yavastan transfer ediyorum Foruma![]()
yazdik yazdik, ben HALKIN MODUYUM.
Gecen cektigi videoyu Falcao diye montajlasak
bunu yazsam adam agzima ...... isim veremem tabi ama saliyi isaret ettiSen önemli bir şey duysan ışık hızında konusunu açıyorsun zaten o yüzden ben inanmadım![]()
lan saka yaptim manyaklar likeliyor harbiden
SALI gününe kadar belli oluyormus, durum OLUMLU
Falcaoya gösterilen ilgiden sonra adamı düşündürtmüştür Türkiyeden başka hiçbir ülkede istenilen ilgiyi göremezlerBu mirallas yavaştan bize yol yapıyor gibi.Alalım bari dursun kenarda.Nerde gs paylaşımı var mirallas hemen altında
videonun 40. saniyesinde olurmu sizce sorusuna olur şeklinde kafa sallaması burdan dönmez bence
bu eskisehirdeki cocuğu ızledınmı veya bi fikrin varmı kendısıyle alakalıortasahaya gerçek bir babayiğit almayan tt arenaya gelmesin
aslında cidden iyi fikir duyumcularla ugrasmak yerine 1-2 tane yönetim kurulu üyesini üye yapalım siteye kafamız rahat eder enazında : )