Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi kötü elimizde 2 tane santrfor var da orta saha işini ne yapacağız haber falan da çıkmıyor.
Haber çıkmıyor derken
Şükrü Hanedar İngiltereye uçmuş ya
Dün Şeref Aydın yazdı
Bakayoko-Wanyama-Schneiderlin
Muhtemelen bu 3lüden biri gelecek dedi

Yahu gitmiyorsa gelsin baslasin herif bu ne aymazliktir herif bizim oyuncumuz antrenman yemeden lig baslayacak. Geliyorsa gelsin antrenmana ciksin gelmiyorsa her gun icin ceza miktari neyse verilsin inceldigi yerden kopsun bu nedir yav

Bakayoko, Wanyama veya Schneiderlin dedi Şeref Aydın
Seref aydin guvenilmez biri. Eskiden bi kaynagi vardi evet ama sonradan patladı. Bu sene de patladi. Ona gore aboubakar yeni forvetimiz ve forma rekabetine de muriqi ile girecektik. Sozlukte yazmisti.

O yuzden fazla guvenmeyin derim.

- Fatih Terim'in 2 Maç cezası var.
- Deplasman Forması ve Sponsor'dan ses seda yok.
- Radamel ve CDM (6) ses yok gibi.
- Çarşamba Kupa Maçı var.
- Diagne gitmedi ve kamp görmedi.
- Son 28 Gün Transferler için.
- Haftaya Lig başliyor.
- sabır.

Haber çıkmıyor derken
Şükrü Hanedar İngiltereye uçmuş ya
Dün Şeref Aydın yazdı
Bakayoko-Wanyama-Schneiderlin
Muhtemelen bu 3lüden biri gelecek dedi
O zaman süper. Tek kötü yanı aldığımız bütün adamlar kiralık olacak seneye ne yapacağız bakalım. En fazla Emre Mor'u alırız o opsiyonlarla zira.

Renkdaşlar merhaba tanışma bölümüne mesaj atamıyorum ( yetkisizmişim) ancak buradan yazayım istedim, yıllardır üye olmadan yazılarınızı, nöbetlerinizi takip etmiş biri olarak aslında birçok şeyi bu forumdan öğrenmiş duymuş ve umudu ve umutsuzluğu yine bu forumla beraber yaşamış olduk. Benim gibi onlarca insanın da böyle olduğunu düşünüyorum. Hepinize hayırlı forumlar, iyi nöbetler. Tekrardan İYİ Kİ GALATASARAYLIYIM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt