- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.588
Gaddar kerim uyanmış
bu herif baggio gibi mal mal konusan degil mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gaddar kerim uyanmış
Baggiodan iqlu bunlarbu herif baggio gibi mal mal konusan degil mi
"Bir oyuncu başka bir ülkeye transfer yapar ve ayrıldığı federasyondan 4 maç ve üstü cezası almış ise bu cezanın transfer olduğu ülkede de uygulanabilmesi için FIFA disiplin kurulundan onay alınması gerekir. FIFA onaylar ise cezası gittiği ülkede de uygulanır."bilen cevaplarsa sevinirim.Diyelim adamın biri brezilyada hakeme kafa atıyor 5 ay ceza alıyor.O herif bizim lige gelirse cezası geçerli sayılır mı?
Bkz.: transfer taraftarı
Transfer dışı da güzel dır GSC'miz.
o halde falcao yarin isi de yattiYarin 18.30 basin toplantisi var Fatih Terim
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstad bir ipucı versen? Alfred Duncan olabilir mivar aslinda serie a'dan bir orta saha ama su an isim vermesem daha iyi
problem çocukBu filmin adi neydi?
Cok severdim
Mac oncesi zorunlu toplantio halde falcao yarin isi de yatti
Muhabirlerin ve yorumcularn ne kadar boş olduğunun göstergesi bu işte, günlerdir ilk maçta oynatır diyordu herkes.Haberi yazan, Jardim, Falcao’ya Cuma Lyon maçında şans verecek mi? demiş foto altında..
lakin
Falcao cezalı https://t.co/F6sYarTMd2
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dogru ya mac var .d
Normal kirmizi kart olsa sayilmiyor ama oyle kafa atmak filan olursa sayiliyor.bilen cevaplarsa sevinirim.Diyelim adamın biri brezilyada hakeme kafa atıyor 5 ay ceza alıyor.O herif bizim lige gelirse cezası geçerli sayılır mı?
Bu filmin adi neydi?
Cok severdim
Bak yine yav :red:ne falcao ne 6 no alınır transfer yapılmadan transfer dönemi kapanır
Üstad bir ipucı versen? Alfred Duncan olabilir mi