- 26 Kasım 2012
- 185.636
- 258.434
- 5.998
Bu haber doğru mu ?
bilemem ustat tek bildigim buyuk kavusmanin yakin oldugu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu haber doğru mu ?
Sanki 3-4 oyuncu ile kesin anlaşmışız ama açıklayabilmek için Diagne'nin gitmesini bekliyoruz gibi bir hava mevcut. Şu adam gitse bütün düğümler çözülecek gibi. Ne direttin be kardeşim.![]()
Okadarda degil napcak falcaoyu das gibi vedat varKonu bize çalımsa K.O.Ç. bunu düşünmez.Bende inanmıyorum ancak yanlış tez seninkisi.
Belhoid'e yol verip Pastore'yi alak2009'da G.Saray'ı çalıştıran Bülent Korkmaz, o dönem Arjantin'de top koşturan Falcao ve Pastore'yi istedi. Oyuncular ile kulüpleri ikna edildi. Ama yönetici Adnan Sezgin "Carrusca'dan ağzımız yandı" deyince vazgeçildi...
İşte Falcao işte gerçekler:
Tarih Mayıs 2009. Yer Florya Metin Oktay Tesisleri... Dönemin Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, oyuncu izlemesi için Arjantin'e gönderdiği eski takım arkadaşı Taner Apak ile bir araya geliyor. Apak'ın ajandasından iki oyuncunun ismi çıkıyor: Radamel Falcao ve Javier Pastore.
TANER APAK İZLEDİ VE BEĞENDİ
1986 doğumlu Falcao söz konusu 2008-09 sezonunu River Plate forması ile 32 maçta 13 golle tamamlamış. Huracan'ın 20'lik yıldızı Pastore ise 31 maçta 8 gol atmış. Bülent Korkmaz'ın tavsiyesi ile bu iki oyuncuyu izleyen ve beğenen Taner Apak, menajerler aracılığıyla hem oyuncuları hem kulüpleri ikna etmiş. 2009 yazında Falcao-Pastore ikilisinin Galatasaray'a toplam maliyeti 10 milyon euroyu geçmiyor.
ADNAN SEZGİN İKİ YILDIZI VETO ETTİ
"Bir daha bu riske giremem"
'Her şey tamam' derken, dönemin Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin devreye giriyor ve Korkmaz-Apak ikilisine şunları söylüyor: "3 sene önce Arjantin'den büyük ümitlerle hemen hemen aynı paralara Carrusca'yı aldık, 1 maç bile verim alamadık. Ağzımız çok yandı. Bir daha bu riske giremem."
G.SARAY ARTIK İSTESE DE ALAMAZ!
Ve Falcao-Pastore transferi yatıyor, olan Galatasaray'a oluyor! 2009 yazında Galatasaray'a gelmeyen Falcao, 3 milyon euro bonservis karşılığında Porto'ya imza atıyor. Portekiz ekibini lig ve Avrupa'da şampiyonluklara taşıyan Kolombiyalı forvet, çok değil 2 sene sonra değerini 13'e katlayarak 40 milyon euroya Atletico Madrid'e gidiyor. Pastore'nin kariyerinin de Falcao'dan pek farkı yok. Arjantinli yıldız, 4.7 milyon euroya transfer olduğu Palermo'dan 2011 yazında 43 milyon euroya PSG'ye geçiyor.
cezalı ya ondan katılamıyorFatih hoca yarınki süper kupa basın toplantısına katılmıyormuş.Levent Şahin hoca katılacakmış.
Belhoid'e yol verip Pastore'yi alak
Eric Cantona: Dünyanın En İyi Futbolcusu Pastore
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın sembol isimlerinden eski Fransız futbolcu Eric Cantona, dünyanın en iyi oyuncusunun, Fransa Birinci Futbol Ligi'nde (Ligue 1) Paris Saint Germain (PSG) forması giyen Arjantinli Javier Pastore olduğunu iddia etti.
Fransa Milli Takımı formasını 45 kez giyen 48 yaşındaki Cantona, İngiliz basınında yer alan açıklamasında, "Bana göre dünyanın en iyi oyuncusu Javier Pastore. Oyununu görebilmek için yalnızca iki PSG maçını izlemem yetti. Pastore sürprizlerle dolu. Dünyadaki en yaratıcı futbolcu. Bu tarz oyuncuları seviyorum" ifadelerini kullandı.
7 milyon euro daha..Kac milyon avro alacagiz basak elenirse
bu hamleye bakış açın ne olur üzülür müsün sevinir misin
Ben o oyuncunun yerinde olsam her saniye yonetime olan inancim azalir ve transferden belki vazgecerdim. Bu ne boyle. Adamlar kendi iclerindeki sikintiyi cozemiyor derdim. Bunun daha takima adapte olmasi var. Antrenmani var. Lige burda ne kaldi? Hep imaji zedeleyen durumlar.
Diagne bas belasi oldu