Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Nainggolan kendine de bize de yazik etti.
Ne muhtesem otururdu bizim orta sahaya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam ısrarla gitmek istiyorum demiş. Zorla tutan tavrımız yok kulüp olarak ki doğrusu da bu bence.Bence gelecek önlibero'nun oyun anlayisi da üst düzey olmali.
Acikcasi Fernando'dan daha iyi bir oyuncu alabilecegimizi sanmiyorum bu konuda.
Bence hoca onu yollatmakla hata yapti.
Ama umarim ben yanilirim.
Bence gelecek önlibero'nun oyun anlayisi da üst düzey olmali.
Acikcasi Fernando'dan daha iyi bir oyuncu alabilecegimizi sanmiyorum bu konuda.
Bence hoca onu yollatmakla hata yapti.
Ama umarim ben yanilirim.
falcao Galatasarayda kap geldi tarzında birşey yazıp altında Podolski kapı koymuştuNe yazdı
bakayoko ile anlaşma sağlanır diye düşünüyorum,belki çoktan anlaştık.chelsea kiralama ücreti ne kadar ister acaba
eşi hasta ondan italyada kaldıNainggolan kendine de bize de yazik etti.
bakayoko ile anlaşma sağlanır diye düşünüyorum,belki çoktan anlaştık.chelsea kiralama ücreti ne kadar ister acaba
Monacodaki son sezonunun 100% 40ını oynasa döktürür....Milandada güzel sezon geçirdi aslında...belki orayada gidebilir?chelsea'li taraftarların istememesi gayet normal. jorginho,kante gibi oyuncular var takımlarındaliglerinden bahsetmeye gerek bile yok. Buraya geldiğinde ise Bakayoko'nun karşısında durabilecek herhangi bir oyuncu yok
evet ve yıllık ücretinin yarısını ödemişler söylentiye göreMilan 5 milyona kiralamıştı.
Monacodaki son sezonunun 100% 40ını oynasa döktürür....Milandada güzel sezon geçirdi aslında...belki orayada gidebilir?
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
adam geçen sene milanda toplam 42 maça çıkmış.Oynamışta baya yaniOnlar Kante'ye göre kıyaslıyor biz Donk.
ortasahalarına Bennacer'i de aldılar zaten, Kessie Bakayoko'nun o görevini üstlenir Milan'da. İhtiyacları yok yani Bakayoko'Ya.Monacodaki son sezonunun 100% 40ını oynasa döktürür....Milandada güzel sezon geçirdi aslında...belki orayada gidebilir?
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
keşke1. Bakayoko gelir
2. Diagne satilir
3. Falcao gelir
4. Cenk gelir
5. Onyekuru gelir
6. Mert gelir
7. Mehmet gelir
8. Kostas gider
9. Onyewaffle kiralanir
10. Ve transfer biter
Siralama tarihlerine gore
Bakalim gerceklesecekmi)))
Bu arada bayiliyorum ilk yabanci basin haberi dusunce ozaman transfer daha hizli bitiyor