Onur Emre
Sarı Üye
- 2 Ağustos 2019
- 571
- 680
- 1.138
Tam kazma. Buna 13 milyonu ancak abdurrahim gibi beceriksizler verir işte
Adamın olduğu her yerde kaos var.Bir de frikik kullanıyor ibik.Sen normal gol attın da frikiğin kaldı bi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam kazma. Buna 13 milyonu ancak abdurrahim gibi beceriksizler verir işte
Bu gitmez, alıştırın kendinizi.
Adamın olduğu her yerde kaos var.Bir de frikik kullanıyor ibik.Sen normal gol attın da frikiğin kaldı bi
okan kocuk transferini tutturan kim rakamlarına kadar buradan alper altuna 10 gün önce ismini veren kim rakamları bonservisini eline alacak imza parası vericez diyen kim basından önce eski twetlerime bak mesanın gelmiycek diyen kim ilk önce seriyi italyan basınından 2 saat önce hayırlı olsun diyen kim twette falcaoyu kaç gündür ısrarla kesin gelecek diyende ben daha neyi ispatliycam acabaRenktaş bence transfer tutturursan bırak da başkaları seni övsün
Böyle kendi kendini övünce pek samimi olmuyor
Üslubun da iyi değil bence
naçizane tavsiyem
Helal sizofren kardeskolpacı diyenlere kapak olsun
Taraftara inat diye bir şey yoktu o sizin uydurmanız.Arabistana gitmiyorum diye açıklama yaptıAdam gidecekken taraftara inat kaliyorum aciklamasi yapti bundan yaklasik bir ay önce. Yani evet.
Taraftara inat diye bir şey yoktu o sizin uydurmanız.Arabistana gitmiyorum diye açıklama yaptı
Cagne kalıyor, falcao valenciaya gidiyor.Selam millet var mı bugün bir gelişme, kısaca ? Gün boyu meşguldüm. Var mı bir iyilik yapacak
Bakayoko gelir gibi de Falcao işi yalan olacak.
Nerden alıyormuş bu bilgileri klasik twiter faniydi
Ne????Cagne kalıyor, falcao valenciaya gidiyor.