- 10 Mart 2013
- 121.647
- 158.488
- 5.068
Anticiler duvarları yumrukluyor şuan ne yaptın bandanalı.![]()
Ali Ece'nin üslubu bu değil.Bir de herif Belhandacı Karakullukçu ile dalga geçiyordu geçen sene.Sana kocaman bir
payidar etmek durumundayım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anticiler duvarları yumrukluyor şuan ne yaptın bandanalı.![]()
O biraz kompleksli gibi gorunuyor :-)
Senlik bir durum yok, kendisi genel olarak oyle. Misal adami tanimam etmem beni de engellemis. Sanirim geri takip yapmadigim icin :-)
reissssAli ecenin öyle bi açıklaması yokmus @Ozan Puki sansina küs gel street fighter 2 oynayak
Ali Ece'nin üslubu bu değil.Bir de herif Belhandacı Karakullukçu ile dalga geçiyordu geçen sene.Sana kocaman bir
![]()
Yönetici arkadaşlara bilgi verdim.Selamlar,herkese iyi nöbetler.2 yıldır bu forumu takip ediyorum, aranıza yeni katılma fırsatım oldu.
Günlük olarak sık sık ziyaret ettiğim bir site de sağlam olduğuna inandığım bir duyumcu var.Kendisi Falcao'nun bittiğini söyledi üzerine konuyu detaylandırdı. Ben şahsen kolpacı olduğuna inanmıyorum güvenilir birine benziyor.Ara sıra diğer isimler hakkında da bilgi akışı sağlıyor.Duyum vermeyi kesmesinden korkutuğum için kendisini burada ifşa etmicem.Merak eden bazı renktaşlara kim olduğunu ve hangi bilgileri verdiğini dm aracılığıyla veya whatsapp grubunuz varsa oradan yazabilirim.
Puki ahbabım malesef konu Belhanda olunca oltaya gelmiş gibiAli Ece'nin üslubu bu değil.Bir de herif Belhandacı Karakullukçu ile dalga geçiyordu geçen sene.Sana kocaman bir
![]()
ay cok korktumKeko o korku yeter size. bcklılar yine piyasaya çıkmış aboubakarı alacaklarmış asdsds
Morface koymaz bize Sarperle karıştırma rengo.
O biraz kompleksli gibi gorunuyor :-)
Senlik bir durum yok, kendisi genel olarak oyle. Misal adami tanimam etmem beni de engellemis. Sanirim geri takip yapmadigim icin :-)

Mitroglou - Lecce transfer görüşmesi ve ikna çabaları https://t.co/yTan6hbziZ