- 1 Ağustos 2014
- 63.862
- 75.072
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu lige fazla bi oyuncu.chelsealilerin laf etmesi normal.jorginho ve kanteye sahipler.bakayoko ve kante için tezahürat bile yaptılar ilk aldıklarındaBakayoko hakkında Chelsea taraftarı iyi yorumlar yapmamış. Sizin görüşleriniz nelerdir acaba hiç bilgi sahibi değilim ben oyuncu hakkında
Chelsea, Monaco'dan 40 milyon euroya aldı o kadar söyleyeyim. Chelsea taraftarlarının beğenmemesi normal adamların orta sahasında Kante, Jorginho vs oynuyor. Bize gelirse çok iş yapar.Bakayoko hakkında Chelsea taraftarı iyi yorumlar yapmamış. Sizin görüşleriniz nelerdir acaba hiç bilgi sahibi değilim ben oyuncu hakkında
bu lige fazla bi oyuncu.chelsealilerin laf etmesi normal.jorginho ve kanteye sahipler.bakayoko ve kante için tezahürat bile yaptılar ilk aldıklarında
bu videoyu izle,direkt.fikir edinirsin.
Bırakın beni; Ben bu manun yi ...... artık.Yahoo Sports muhabiri Manu Lonjon: "Diagne’ye herhangi bir takımdan teklif gelmedi."
Fernando'yu sattık yaşampiyon takım 1 oyuncusunu bile satamıyor bu aslında ciddi sekilde düsünülmeli en buyuk sorun bu