- 1 Mayıs 2018
- 57.981
- 48.745
- 3.873
Jagne dönmüş
hani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jagne dönmüş
Yapacak bisey yok, yedek kalirsa şayet degeri 5m€ falan olacak. Bunun yuzunden Falcao yatarsa 2 mac sonra isliklanirGelmiş o zaman baş belası yarın antreman fotoğraflarına çıkar ciddi ciddi kaldı gibi bu adam
Dusunmuyorum degil, eger biz suan kargalarin ve sikecilerin pozisyonunda olsaydik buralar nasil olurdu acaba?
Birisinin yaptigi transferlerde sadece 2 tane buyuk takim kalitesinden.
Oburunun resmen parasizliktan agizlari kokuyor ve en az 5 transfer lazim.
Eğer floryaya geldiyse ve muhabirlerin bundan haberi yoksa muhabirler aleyhine yangın başlatıyorum.Vasıfsız ordusu...Biri şu diagne insta story bakabilir mi orası kulüp değil mi?
Dolabı benzettim ben floryadaki dolabaYerden mi anladiniz kulüp oldugunu?
Diagne kalırsa falcao alınmaz alınmamalı zaten eldeki yatırımı çöp edersin.Ha eğer diagne kötü oynarsa da ilk diagne biter sonra yönetimYapacak bisey yok, yedek kalirsa şayet degeri 5m€ falan olacak. Bunun yuzunden Falcao yatarsa 2 mac sonra isliklanir
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet bizim dolaplara benziyorDolabı benzettim ben floryadaki dolaba
Diagne'ye cok maas verdik. Ah ah
2.3m€ verdik gitmiyor haliyle.
1.5m€ falanda imza atardi.
Shaktar ile formaları değişelim
Ekli dosyayı görüntüle 54183Ekli dosyayı görüntüle 54184Ekli dosyayı görüntüle 54185
Pasa o kadar maas verebiliyormu yaadam kasimpasada 1,5 falan aliyordu, maasi gayet normal 2,3m fazla degil

agzimizi hayra acalim reis..Denizlispor:1 Galatasaray:0 maç sonu;
Bakayoko kim ya Chelsea'den kovulmus, Fernando kac sene City'de oynadi... yorumlari gormek beni sasirtmaz)

700 alıyordu paşadaadam kasimpasada 1,5 falan aliyordu, maasi gayet normal 2,3m fazla degil
Ibb macindan sonra neler vardi neleragzimizi hayra acalim reis..![]()

Panik transferi yaptilar son gün.Diagne paşada 700 bin euro civarı alıyordu şu adama 2.3 vermek yerine 1.4 civarı para versen şu ana kadar 15 kere satmıştık