Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao tamam anlaşamadınız..

Diagne neden hala satılmadı..
Mitroğlu neden gönderilmedi..
Ozonwafor neden kiralanmadı..

Yeminlen uyuz gibi bi yönetimsiniz hocanın suskunluğu bu yüzden...ulen 10 gün kaldı ligin başlamasına be andavallar

İyi akşamlar arkadaşlar bu geceki nöbetçi modunuz konuşuyor;

Şu an yaz transfer döneminin 14. konusundasınız, gece boyunca hava sıcaklığı 18 derece seviyelerinde olucak. İlerleyen saatlerde yoğun türbülanslar olabilir genel olarak sakin bir gece bekliyoruz.

Herkese iyi nöbetler dilerim.
Good evening ladies and gentlemen. This is your night shift mode speaking.

You are currently on the 14th issue of the summer transfer period. During the night, the air temperature will be around 18 degree celcius. There may be intense turbulence in the following hours. Overall, we expect a quiet night.

I wish everyone good watch.

Yarın da falcao bitmezse yangına başlamak lazım. Ligin başlamasına 10 gün kaldı ne forvet var ne 6 numara. Diagne de satılamadı üstüne.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao gelecegine inanmiyorum inanmiyorum inanmiyorum Diagne gidecegine inanmiyorum inanmiyorum inanmiyorum

Bakayokonun değeri atılan yorumlar nedeniyle düşmedi hocası istemiyor diye düştü.Hoca kadroda tutmak istese zaten teşebbüs bile edemezdik.Bunun gibi çook örnek var.Tamam taraftar da abarttı hatalı davrandı.

Ama bu adama resmi olarak 10 milyon+bahsedilen 3 milyon bonusu vermek kasaya ihanet oldu.Eğer satışı gerçekleşirse amenna kurtartdık deriz ha yok elde kalırsa Ozan Kabak neden satıldı diye sorarım

7 milyona trezi alsak aynisi denilecekti. Gittiği paraya bak.

Adamin karakeri bozukta sosyal medyadakilerin küfür ve hakaret ağzı temiz mi ?

Chelsea taraftari bakayokonun değerini bir liraya düşürse kime ne ? Adamlarin kuruş hesabi yapan bir durumu mu var ? 40 milyonu gömerler, ruhuna bile değmez.

Bizim durumumiz farkli. Forvetimiz ikinci yari 10 gol atmis sampiyon olmus, bizim bu adami yermemiz normal değil. Heleki arizali adami kasimamiz hiç akil işi değil.

Eljif 16 milyon denilirken fenerliler yek ağizdan 20den 30lardan konustular edermis gibi. Kimse cöp möp diye napoli tarafini kuşkulandirmadı.

Yerli transferler için sezon devam ederken epey bir çalışma yapıldığı belli. Yabancı transferlerde de yapılmalıydı benzer bir çalışma, bir tek Babel için yapmış olmak yetmez. Sonuçta hangi mevkilerde yeni oyunculara ihtiyaç duyulduğu belliydi...

Bu dediğim scout ekibine ve oldukça kalabalık(?!) teknik ekibe yöneliktir öncelikle. Yönetimin işi onların taleplerinden sonra başlar...

7 milyona trezi alsak aynisi denilecekti. Gittiği paraya bak.

Adamin karakeri bozukta sosyal medyadakilerin küfür ve hakaret ağzı temiz mi ?

Chelsea taraftari bakayokonun değerini bir liraya düşürse kime ne ? Adamlarin kuruş hesabi yapan bir durumu mu var ? 40 milyonu gömerler, ruhuna bile değmez.

Bizim durumumiz farkli. Forvetimiz ikinci yari 10 gol atmis sampiyon olmus, bizim bu adami yermemiz normal değil. Heleki arizali adami kasimamiz hiç akil işi değil.

Eljif 16 milyon denilirken fenerliler yek ağizdan 20den 30lardan konustular edermis gibi. Kimse cöp möp diye napoli tarafini kuşkulandirmadı.
Anlamadığın nokta şu. Şu an abdurrahim ve cengiz gidip bakayoko insta yorumlarına mı bakıyor? Yöneticiler teknik adamlar sallamaz böyle şeyleri isterse topçuyu her türlü alır getirir.Bence taraftar da suçlu ona bir şey demiyorum ama ederinden fazla para veren hem maaş hem bonservis olarak yönetim daha fazla suçlu.

Diagne de en az taraftar kadar kabahatli bu süreçte.Sen şampiyonluk kutlamalarına katılmıyorsun ailevi sebepler diye haber çıkıyor paşam o gün arabalarla story atıyor.Sosyal medya kullanımı felaket taraftar bağı felaket.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt