Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MemorableHardAyeaye-size_restricted.gif

Çarşamba akhisar’ı yeneriz biraz oyalar bu bizi, cumaya kadar forvet+6 no bitmezse geliyoruz.
IMG_0556.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetim için nasıl Banega ve Falcao transferlerine takılıp uyudu vs diyorlar?

Kulübeye adam aldılar. Jimmy, Emre Mor, Okan, Şener, Adem

İlk 11'e adam aldılar. Seri, Babel ve devamı gelecek her türlü...

Ve bunları yaparken en uygun maliyetlere hallettiler.

Belki biraz Babel transferinin maliyeti tuzlu oldu diye biliriz.

Diagne ve sponsorluk hariç bana göre olumsuz bir durum yok.

Umarım ikisini de en kısa sürede hallederler.

Yönetimin uyumuş hali bu ise uyumasa ne olacak acaba?

Anlamadığın nokta şu. Şu an abdurrahim ve cengiz gidip bakayoko insta yorumlarına mı bakıyor? Yöneticiler teknik adamlar sallamaz böyle şeyleri isterse topçuyu her türlü alır getirir.Bence taraftar da suçlu ona bir şey demiyorum ama ederinden fazla para veren hem maaş hem bonservis olarak yönetim daha fazla suçlu.

Diagne de en az taraftar kadar kabahatli bu süreçte.Sen şampiyonluk kutlamalarına katılmıyorsun ailevi sebepler diye haber çıkıyor paşam o gün arabalarla story atıyor.Sosyal medya kullanımı felaket taraftar bağı felaket.

Biz Diagne değil taraftar bazinda bakiyoruz işe. Diagne bedava da gitse ölmeyiz ams bu taraftari hep çekicez. Diagne ilk vaka değil.

Yönetimin rezalet bir transfer politikasi izlediği doğru. Ama Diagnenin ederi 10 kağitti zaten. Adami o paraya gönderecekken olay kilitlendi. Taraftar kendini mobbing keyfine takilip kulüp çikari aleyhine iş yaptı.

Yoksa 10 değil 20 de versen bir oyuncunun tutamama ihtimali vardir.diagne tutmadi da değil. Adam gollerini atti en azindan.

DIŞ HABER - Ivan Bebek: "Arkadaşlarla bir şeyler içmeye gitmiştik. Çıkışta bir anda arkamdan birileri geldi. Kaç kişi olduklarını tahmin bile edemiyorum. Bir anda vurmaya başladılar. Yere düştüm. Ne kadar vurduklarını hatırlamıyorum bile."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt