Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar transfer dönemi başlar başlamaz takımlar kampa gitmeden transfer yapmak kolay değil. Son güne kadar fırsat kovalamalısın 8inde ingilizler pazardan çıkacak italyan ve almanlarınki de bizimkinden önce bitiyordu galiba emin değilim. Realde de bi ton eksik var manu stoperi bugün aldı monaco hala forvet arıyor alınan oyuncular seri babel ilgilenilenler falcao bakayoko az sakin.

Dehset olurdu bence... ama olmayacak gibi.

Seri

Pastore --- Banega

Feghouli --- Falcao --- Babel​

Pastoreyi kadrolarına yazanlara şunu sormak istiyorum, bu adamı son zamanlarda izlediniz mi performansı ne durumda?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yönetim yatsın kalksın fatih hocaya dua etsin. Transferde ultra beceriksizler. Şampiyonlar ligine gidiyoruz her topcu gelmek ister. Diagne satılmaması tamamen fiyasko, Diagne durumu nedir bilen tek kişi yok, herkes yalan atıyor. Gecen yıl forvet almadılar diye gruptan çıkamadık en az 15 milyon euro zarar ettik. Şimdiye kadar yine ayni aptal anlayış devam ediyor. Falcao dışında dünyada golcü mu yok? Koca takimda top kapan bir orta sahamiz yok hala mal gibi bekliyoruz. Diagne neden satılmıyor? Verin Diagneye 2 kuruş manejere paşa paşa gider yoksa elde patlar. Ffpyi asalım da 2 milyon gizliden verin gitmesi için. Her transfer dönemi gibi bu dönemde inanılmaz yordu taraftari. Lütfen artık icraat yapın. 1 aydır bir gelişme yok.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

D-yjgCZWwAMisV7

pastore ile bizim ihtiyacımız olanın bir alakası yok

kralhanda giderse belki

Diagne'nin taraftarin önüne atilmasi hep bu aspor gibi medya bozuntulari yüzünden oldu. Daha sampiyonluk kutlamasinda basladi cirkefler. Yönetim yine beceriksiz ve caresiz bir sekilde eline yüzüne bulastirdi olaylari,

Bombacı mülayim bombayı bırakmış anlaşılan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt