- 1 Ağustos 2014
- 63.862
- 75.072
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenk'in sakatligi baya agirmis galiba. Mahmut Alparslan anlatiyor. Bu is olmaz gibi.
Mimar abimizSalı açıklanır diyenler kimlerdi ?
Şimdiden spam listesine ekleyelim
yemin ederim o keli iyi bir dövmek gerek. herseye olumsuz lalemanu kolpasının yazdığına göre lecce ve kostas anlaşamamış
Bugün bir değişliklik yaptım 20 şer sayfa atlayarak okudum. Transfer bitmiş sandım, sonra tamamen iptal olmuş sandım. Sonra tekrar ihtimalimizin olduğunu gördüm. En son anladım ki hiçbir gelişme yok. Bu yaşanan durum 2 halde mümkün hamile kadın hormonları, diğeri de adeti gelmiş kadın. Bu forum erkeklerden oluştuğunu düşünürdek, bir kıza mesaj atarak çıkma teklifi edip ne cevap gelecek diye bekleyen çaresiz erkek bekleyişi. BUNUN ADI AŞKBugün hiçbirşey olmadı.
Bir de Sedat Besen di galibaMimar abimiz
Arkadaşlar niye böylesiniz siz ya cidden merak ediyorum iki dakikada heyecanı en doruğa çıkartıp iki dakikada yerin dibine kadar indiriyorsunuz. Biraz sabır 1-2 güne her şey zaten tamamen belli olacak.
Sallamış geçen maçı vardı özetini izledim hatta uzaktan bir tane güzel şut attıydı
Gecen hafta takimla full antrenmana baslamis.
Aganın mabadı,Veli yigit,GötzSalı açıklanır diyenler kimlerdi ?
Şimdiden spam listesine ekleyelim