- 4 Ağustos 2009
- 91.322
- 73.010
- 5.358
Sonra o 3 milyonu mendesle ahmet kırışır.3 m avroya bu iş çözülür
Monaco b.servisi alir
Hayirlisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonra o 3 milyonu mendesle ahmet kırışır.3 m avroya bu iş çözülür
Monaco b.servisi alir
Hayirlisi
3 bile versen kimse gik demez yav. Falcao bu sonucta.2 ver anlas anasini satim
Emin’im geçen sene onlar da beklemiyorlardı. Alan kesindi. Olmadı pato gelirdi. Olmadı 3 seçenekleri de vardı. Ama hiçbiri olmayınca bari sıçtık sıvayalım dediler kucağımızda Nur topu gibi Diagnemiz oldu. Araplara satarız dedi bakanlarının soruşturma açacağı tuttu. Hayır birisi abdestsiz de hangisi bilemedim. Allahtan Terim var. İttire kaktıra götürüyorHer şey istediğimiz gibi olacak inşallah
Ben geçen yılki hataları beklemiyorum bu sefer yönetimden.
Eskiden windows format gibi loading olacak 50 51 lerde baya takılı kalır sonra hızlı bir şekilde 99 ve100ali naci geçen seten 51 yazdı zaten 1 gram ilerlemedi mi !
Seneye sözleşmesi biten adama nası yapacan onu anlat hele1 milyon kiralik bedeli, 1 milyon zorunlu opsiyon yapalim o zaman. Bütcemize de cok agir gelmez.
o 1 mio yu alip.........3 bile versen kimse gik demez yav. Falcao bu sonucta.
99 da elektrikler kesilirEskiden windows format gibi loading olacak 50 51 lerde baya takılı kalır sonra hızlı bir şekilde 99 ve100
diagne bonservisinden pay istemiş. via: ank
1mio apo 1 mio baskan versin. hakettiler bunudiagne bonservisinden pay istemiş. via: ank
diagne bonservisinden pay istemiş. via: ank
öglenin de cikmisti okaynak