Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Büyük REZİLLİK!!!

Yanlis hatirlamiyorsam japonlar L ve R de fark yapmiyorlar veya konusmayi beceremiyorlar. One Piece de ilk defa fark etmistim seneler önce. Cizgi filmdeki basrölun adi resmi olarak "Luffy", ama japonlar ona dilleri dönmüyor diye "Rufi" diyor. Herhalde dogrudur yoksa Yuto düzeltirdi

Diagne Florya'da mıydı bugün ? hem hikaye atmış kramponları ile hem de fotoğrafları var

Toplanmaya geldiyse bilemem ama gelip normal takım antrenmanlarına katılmışsa geçmiş olsun ...

Biz NEF den ne kadar aliyorduk?

Trabzon Vestel ile anlasmis, 3 sene icin 9 Milyon alacaklarmis herhalde.

Yanlis hatirlamiyorsam japonlar L ve R de fark yapmiyorlar veya konusmayi beceremiyorlar. One Piece de ilk defa fark etmistim seneler önce. Cizgi filmdeki basrölun adi resmi olarak "Luffy", ama japonlar ona dilleri dönmüyor diye "Rufi" diyor. Herhalde dogrudur yoksa Yuto düzeltirdi
Olabilir benzer şey "F" ile "P" arasında ve "C" ile "Z" arasında da vardı sanırım Japonlar için. Ayrı ayrı harfler yok onların alfabesinde bunları tanımlayacak.

Diagne antremanlara katılmaya başlamış benim artık umudum kalmadı.Direk tatilden sonra yeni takımına gider diyordum ama yok geldi bela.Neyse bari bakayokoyu alalım - bakiyeyi devre arası gideririz.Diagne ile devam gibi

Ben sadece 20 gündür çektiğimiz çileye üzülüyorum.Sabahtan akşama kadar kaç tane kolpa duyumcuyla uğraş dur

Afrika uluslar kupası bizim için hiç iyi olmadı. Haziranda ortasında başlayıp temmuz 19'nda bitti. Orada oynayan oyuncular tatile çıkacak. Agustosta gelecek. Diagne daha bugün idmana çıkmış. 1 hafta sonra lig başlıyor. 3 gün sonra ingilterede sezon başlıyor.

Şimdi bu oyuncular ne zaman yükleme yapacak? Ne zaman takımla aynı seviyeye gelecek?, Geç form tutacaklar.

Diagne
Feghouli
Belhanda
Seri
Luyundama
Muslera

Bu oyuncular kampa geç katıldı.

Bu GS muhabirleri harbi vasıfsız ya,ulan kim kampta kim değil biz kendi çabalarımızla öğreniyoruz.Twitterdan ergen ergen trip atsınlar anca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt