Turgut Tokatlı
Sarı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 140
- 141
- 238
Ya beğenip durma artık geliyosan gelllll
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güvenilir mi bunlöar
Herif 3.1 almıyor mu? Gerçek aslan bize gelebilmek icin fedakarlık yapiyor herhal.
güvenilir mi bunlöar
9unda bitiyordur izni.7 sinde maç var 6 sinda antrenmanlara katılmış adam kalacak diyosunuz. Aslında hiçbirseyi göstermiyor bu detay.
İzin günü bitmeden gelmesi nası iyise, 1 gün kala katılması da daha büyük kafaktersizliktir.
Sözleşmeli oyuncu karşı takımla anlamadığın sürece tabi ki antrenmanlara çıkacak. Bundan doğal bise yok.
O sayfanın kapatıldığı haberini görmüştüm bir kaç gün önce
Bakayoko ile 2.8 m karşılığında anlaşıldığı haberi bana da geldi.Yönetime yakın olan birisi. Hazırlık maçlarını periscope'dan yayınlıyordu bir ara. Umarım doğrudur.

Geri kalan maas Chelsea tarafindan odeniyor herhaldeBakayoko ile 2.8 m karşılığında anlaşıldığı haberi bana da geldi.
Bu ercanlarin küçükken topu florya da bir inşaata kaçmış sonra böyle olmuşAhmet Ercanlar: "Başakşehir bile son zamanlarda Avrupa'da Galatasaray'dan daha çok puan topladı."
Nevzat Dindar: "Sana bir şey söyleyeyim mi? Audi Cup olmasa Fenerbahçe'nin Real Madrid ile tarihinde maçı olmayacaktı."