Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Listedeki adamlarin genelde ortak ozelligi fransizca gibi morgan,bakayoko vs..Bence buna da dikkat ediliyor.

67605145_2483880508506885_176233786738999296_o.webp

Olursa efsane kadro

Nagatomo yerine sol bek de lazım o kadroya.

Tercihen daha dinamik ve genç biri.

Bakayoko muhtemelen olacak dostlar. O iste de bayagi bir mesafe katedilmis. Hoca epey istiyormus zaten. Falcao konusunda da hala cok sicagiz. Gidisat guzel, musterih olunuz :-)
Diagne kesin olarak ayrilacak. Zaten hatirlarsaniz Ali Naci dun canli yayinda Diagne icin 9 Agustos'ta gelmesi gerekirken yonetim tarafindan tatilinin uzatilacagi, hic cagrilmayacagi soylenmisti. Ali Naci'nin kaynagi son yillarda epey saglam. Haber aldigi kaynagi ben de biliyorum guvenilir kaynak. Fakat Diagne tatilini yarida kesip gelecek bir adam olmadigina gore muhtemelen bizimkilerle de gorusmelerde bulunmak icin geldigini dusunuyorum. Kiminle konussam gonderilecegini soyluyor ya bekleyelim bakalim.

--------------------Muslera-------------------
Mariano - Luyindama - Marcao - Nagatomo
-----------------Bakayoko--------------------
--------------Belhanda-Seri------------------
Feghouli---------Diagne---------------Babel

Su kadroda herkes Diagne´yi aksiyor olarak görebilir, ama Diagne iyi form tutarsa gol rekorunu yeniden egale edebilir. Ayni zamanda Diagne´yi asan ortalarin Babel´in süpriz bir sekilde bitiridigini öngörür gibiyim. Diagne´den ziyade aksayan bekler bana kalirsa, ama idare edecez artik...

Bakayoko gelecekse, ilk yari icin bu kadroya fitim. Falcao olsa ne ala, ama olmaz ise Cakneciyiz. Bakayoko olasi bir transferi, Falcao transferinden daha etkili buluyorum.

Mitroglu yerine birde hamle oyuncu olarak hizli senci forvetimiz olsa, delik desik ederiz rakipleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt