Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakayoko (Chelsea)
Falcao (Monaco)
Luyindama (S.Liege)
Babel (Free)
Seri (Fulham)
Şener (Free)
Okan (Free)
Jimmy (Free)
Adem (Free)
Mehmet (Eskişehir)
Mert Çetin (G.Birliği)

Fena olmaz gibi.
kötü olan
baka kira
seri kira (18 mio opsiyon)
emre kira (8 mio opsiyon)

Bakayoko icin bir ya da iki yillik mi inanin bilmiyorum onu sormadim valla. Yarin sorarim bi. Mitroglou'na teklif varmis ancak daha da muhimi Feghouli icin de bir katar mi arabistan mi ne tam bilemedim ne takimi ama bir kulupten teklif gelmis. Red ya da kabul yok. Surpriz bir ayrilik olabilir.

Bakayoko icin bir ya da iki yillik mi inanin bilmiyorum onu sormadim valla. Yarin sorarim bi. Mitroglou'na teklif varmis ancak daha da muhimi Feghouli icin de bir katar mi arap mi ne bir kulupten teklif gelmis. Red ya da kabul yok. Surpriz bir ayrilik olabilir.
Soso'yu bırakmayız

Bakayoko icin bir ya da iki yillik mi inanin bilmiyorum onu sormadim valla. Yarin sorarim bi. Mitroglou'na teklif varmis ancak daha da muhimi Feghouli icin de bir katar mi arabistan mi ne tam bilemedim ne takimi ama bir kulupten teklif gelmis. Red ya da kabul yok. Surpriz bir ayrilik olabilir.
linnesin satisini daha olasi görüyorum nedense. son zamanlarda üstünde bir durgunluk var. sözlesme yenilenmesine ragmen.

Bu kadar kiralık işlerine girdiklerine göre gelecek sene en az bir adet 25+m bonservis beklentisi var yönetimin yoksa bu şekilde aidiyet sorunu çekeriz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

feghouli şimdilik gitmez arabistana,katara.tam kıvamında

Haydaaa eksiklerimizi tamamlayalım diyoruz elimizdekileri vermeyelim şuan takımın en iyi oyuncusu feghouli

1565037407013.webp

1565037379861.webp

1565037435385.webp

Gary bey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt