Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.456
- 4.836
- 1.618
bakayoko nereyi tutuyo öyle? bu arada falcao heralde hep kilotlu takiliyor hahahhaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son ardayı getiriyordu bir şey bildiği yokhala evren turhana inananları görüyorum
Jardim ile ilgili twit Bu. Duyumcu gibi birisi sanirim. Jardim Kamanoyu mu ne istemis Petrov red etmis ve Jardim istifa edecekmis Gattuso ismi dönüyormus kulislerde. Çeviriden anladigim Bu
Frankfurt'la devam etmeyeceği belliydi Nagatomo sonrası için belki de ilk alternatifimiz olabilir Jetro Willems@Enes Dalmış Degerli Moderatörüm, Willems Newcastle United'a kiralanmis.
falcao gelmek istiyor zaten adam 3 yıl sözlesme kapacakBir de falcao kalmak istiyor mu o var
Feguliye 15m veren olursa hiç düşünmeden yollarım
kolpanın alası bu adam zülfo ağa daha güvenilirEn son ardayı getiriyordu bir şey bildiği yok
Bakayoko inanılmaz leş bir oyuncu, Fernandonun sol ayağı etmez. Sadece ismine bakarak herkes olumlu yaklaşıyor ama, 2-3 maç sonra sövmeye başlarız. Bu sezon milanda 11 oynadı fakat oynadığı hiçbir maç ağırlığını koyduğunu göremedim. En önemlisi ayakları temiz değil ve iq seviyesi çok düşük. Ne yazık ki ingilizlerdeki siyahi fetişi yüzünden piyasası buralarda. Chelsea Matic - Kanteli gül gibi ortasahasını bozarak bu dengesizi koyduğu için durumu ortada. Kesinlikle aradığımız oyuncu değil, ayrıca bu ortasaha düzeni skor olarak çok eksik kalır.
bakayoko nereyi tutuyo öyle? bu arada falcao heralde hep kilotlu takiliyor hahahhaa
Epl kadrosu mübarek( eplde şampiyon olur demiyorum)Muslera
Mariano - Luyindama - Marcao - Nagatomo
Bakayoko - Seri
Feghouli - Belhanda - Babel
Falcao
Haklılar bir yandan umarım burayı okumuyorlar biz aynı yaştaki gomisten 6 aldık diyoruz ki falcao bedava olsunfalcao gelmek istiyor zaten adam 3 yıl sözlesme kapacak
ama iste monacı hem kurtulmak istiyor hem para istiyor olay bu yani belli
2 dk sonra 1 gün daha yaşlanmış olucam. pf
Bakayoko inanılmaz leş bir oyuncu, Fernandonun sol ayağı etmez. Sadece ismine bakarak herkes olumlu yaklaşıyor ama, 2-3 maç sonra sövmeye başlarız. Bu sezon milanda 11 oynadı fakat oynadığı hiçbir maç ağırlığını koyduğunu göremedim. En önemlisi ayakları temiz değil ve iq seviyesi çok düşük. Ne yazık ki ingilizlerdeki siyahi fetişi yüzünden piyasası buralarda. Chelsea Matic - Kanteli gül gibi ortasahasını bozarak bu dengesizi koyduğu için durumu ortada. Kesinlikle aradığımız oyuncu değil, ayrıca bu ortasaha düzeni skor olarak çok eksik kalır.