Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Evren Turhan adamdir. Duyumlarina bir sey diyemem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakayoko inanılmaz leş bir oyuncu, Fernandonun sol ayağı etmez. Sadece ismine bakarak herkes olumlu yaklaşıyor ama, 2-3 maç sonra sövmeye başlarız. Bu sezon milanda 11 oynadı fakat oynadığı hiçbir maç ağırlığını koyduğunu göremedim. En önemlisi ayakları temiz değil ve iq seviyesi çok düşük. Ne yazık ki ingilizlerdeki siyahi fetişi yüzünden piyasası buralarda. Chelsea Matic - Kanteli gül gibi ortasahasını bozarak bu dengesizi koyduğu için durumu ortada. Kesinlikle aradığımız oyuncu değil, ayrıca bu ortasaha düzeni skor olarak çok eksik kalır.
onyekuru zu monacoFalcao+bakayoko üstüe onyekuru transferi olabilir m, Babel Falcao yokluğunda forvet onyekuru sol kanatta bol alternatif olur, feguli+babel kanatları ağır gibi bi de, emre mor+onyekuru ikili kanat fişek gibi olur
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Meloyla bu adamın ismini bile yanyana koymak büyük ayıp. Melonun kapasitesi yeteneği belliydi uyum sağlayamadı o kadar. Fakat bu adamın yeteneği ve kapasitesi sınırlı. Futbol sadece fizikle oynanmıyor ne yazık ki.İtalya liginde bidon seçilen Melo burada şov yaptı
Belki de Falcao gönderileceği için istifa etmiştirBu monacodumun monacosu gidip jardim i yollarsa Falcao işi yaş olur en az +1hafta daha eklenir
Epl kadrosu mübarek( eplde şampiyon olur demiyorum)
FernandoBakayoko inanılmaz leş bir oyuncu, Fernandonun sol ayağı etmez. Sadece ismine bakarak herkes olumlu yaklaşıyor ama, 2-3 maç sonra sövmeye başlarız. Bu sezon milanda 11 oynadı fakat oynadığı hiçbir maç ağırlığını koyduğunu göremedim. En önemlisi ayakları temiz değil ve iq seviyesi çok düşük. Ne yazık ki ingilizlerdeki siyahi fetişi yüzünden piyasası buralarda. Chelsea Matic - Kanteli gül gibi ortasahasını bozarak bu dengesizi koyduğu için durumu ortada. Kesinlikle aradığımız oyuncu değil, ayrıca bu ortasaha düzeni skor olarak çok eksik kalır.