Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chelsea'nin 17-18 sezonunda kötü gitmesinin matic-bakayoko değişimiyle ilgisi bile yok. adamlar 16-17 sezonunu sırtında taşıyan diego costa'yı kaybetti ve yerine onların diagne'si gibi olacak morata geldi. ve klasik chelsea kadrosunun hocayı satma senesi oldu devamı.

yoksa yaşı ilerlemiş matic'e yol verip genç formda ve iyi olan bakayoko'yu almak klasik doğru büyük takım hareketi. bizim de aynı şeyi fernando ile yapmamız bile sonuçlarından bağımsız çok güzel hamle olur. seri'den de büyük transfer olur.

Bakayokodan yana oyuncu olarak sıkıntım yok da çok yüksek maaş ister diye düşünüyorum.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fernando tipinde bir defansif orta saha sayılmaz reis Fernando daha çok Busquets gibi defansif pozisyon bilgisi sayesinde alanları tutarak oynuyordu ama ikili mücadelelerde veya topa müdahalelerde çok iyi değildi sakatlık sonrası dönemde

Bakayoko ise tam tersi daha çok şok pres ile rakibe basarak sert müdahaleler ile aniden topu rakibin ayağından söküp alan oyuncu. Yani defansif bilgisi müthiş diyemem ama fizik üstünlüğü ikili mücadelelerdeki gücü sertliği ile iş yapan oyuncu hatta şöyle söyleyelim Luyindama'nın defansif orta saha oynayan versiyonu diyebiliriz
Ok tesekkürler. Peki sence Bakayoko-Belhanda-Seri aradigimiz üclü mü ve Bakayoko aradigimiz adam mi o mevki icin?

Kaynak çok açık değil mi
Her kaynağımız çok sağlam da o mu kaldı allasen renktaş :)
Bugün Diagne geldi düşün hiç bir muhabirden ses seda çıkmadı
Türk spor medyası vahim bir durumda şu an maalesef
O yüzden şu günlerde benim gözümde sağlam kaynak sahte kaynak ayrımı pek kalmadı

Beğenmediğimden ya da kötü oyuncu olduğunu düşündüğümden değil; ama ben de Bakayoko’nun bize uymayacağı kanısındayım.

30 temmuzdan beri dış basında falcao ile ilgili neden tek bir haber bile çıkmadı? Bir gecede tüm muhabirler bizimle anlaştığını yazdı o günden beri bizle alakalı haber yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt