Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biraz mantikli elestirin be kardesim. gecen sene milanda vasatmis bakoyoko en iyi 2-3 oyuncuydan biriydi. fernando 1.5 sene mezardan kalmis gibi oynadi istisnalar haric.

adama futbol fakiri diyen akli evveller var bi forumda. kus dolu bu forum. kafese sokacaz sizi merak etmeyin.
Hay ağzın bal yesin renktaş
Şunu yazacağım yazıp yazıp siliyorum kuş ithamı yasak diye
Acayip göze çarpan kişiler var
Ben de bu durum sadece beni mi rahatsız ediyor acaba diyordum değilmiş
Sanki pusuda bekler gibi hemen olumlu bir haber ardından foruma olumsuz bir düşünce yayanlar var
Ha gerçekten kendi düşüncesidir onu bilemem
Ama bunu alışkanlık haline getirip her postunda olumsuz mesaj atanlar var
Çok rahatsız edici çok.

antuya güvenirim

onlar diyorsa doğrudur

hasan şaaşım melodisiyle hep birlikte

baka yoko baka yoko

fenerin ...na ko

Gece gece muthis ruzgar oldu.

Boxer'in haberi dogruysa Boxer Dergisi ile Transfer Nobeti olarak degistirelim basligi adamlarin hakkidir. :red:

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
06.08.2019 00:41 Salı
bos.gif

4‚5 kazaniyor orda. Ayrica milan 5 milyon kiralama ücreti verdi gecen sene. Sahtekarlik yapip alirlarsa bilemem ama büyük ihtimal yaparlar. Yoksa pek mümkün degil

ADAM KUDURMUSSSSSSSSS
sikecilere bak kapa bir bok aciklamayanlar bizi kendileriyle karistirmis

Bu arada Cristiano Ronaldo ve Falcao nun Oyuncu danışmanları ayni kişi yada şirket.
Yani Menajer de ayni olabilir. Yönetim Falcao yu getirirse acayip başarı olmuş olur.

Bu arada Cristiano Ronaldo ve Falcao nun Oyuncu danışmanları ayni kişi yada şirket.
Yani Menajer de ayni olabilir. Yönetim Falcao yu getirirse acayip başarı olmuş olur.
Bizim burda dönerci Osman amca ile Jimmy Briand un ev sahipleri aynı kişiydi adam yinede iflas etti. Belki tavuk hindi yerine dana hindi satsa ayakta dururdu.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt