Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
Nagatomonun maasi cok degil aslinda. Diagne da Kpasa da 1.7 mi ne aliyordu zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nagatomonun maasi cok degil aslinda. Diagne da Kpasa da 1.7 mi ne aliyordu zaten
Messi gibi ortada serbest oynaması taraftarıyım. Arkası dönük rahat top alıp hızlıca topu kanatlara yönlendirebilir ya da kaleye doğru dikine dribliglerle etkili olabilir.oyunu emre mi kuracak? İmkansıza yakın, çocuğun tanımı pırpır kanat yani bu adamı alıp rakibin orta sahasına bırakmak çocuğu yemek anlamına gelir
Bol bol body çalışıyor daha çokNe mi yapıyor ? ... Valla formayı aldımı çatır çatır oynuyor kardeşim
valencia'nın ben ta 6222
Beyler konu sağlık kusura bakmayın nöbeti böldüm.Doktor konu ile alakasız ama yarın bir tomografi cdsini daha önce verdiğin mail adresine atsam ne zaman yorumlarsın yada ne zaman yorumlayabilir misin rica etsem?Cevap verirsen sevinirim.Çünkü rapor çok geç çıkacakmış.kıllı traş olmamış sıfatla çekilmiş resimler yasak.
Valencia umarim bendeki Kily Gonzales, Gaizka Mendieta, Canizarez dan ötürü olusan sempatikligini kaybetmez.
Algı yaratmaya çalışma Riva Dursun Özbek zamanında peşkeş çekildi...Madem oyle hukumete yakinligi bilinen mustafa cengizi niye ibra ettiler ? Peşkeş cekti rivayi
Acaiyp topcuydu. Veron da Valencia'da miydi? Tam hatirlayamadim.Bu killy gonzalesin pesinden ne kosturmustuk zamaninda ya