Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

reyis konusuna da yazmıştım..Bana da 100 küsürlü teklif geldi komşum 79dan aldı dedim o iller kampanyasından almıştır bitti artık dediler..Ben de veriyorsanız 79dan alırım beni iptalle uğraştrımayın sonra peşimden koşacaksınız falan deyince il kampanyasını size de yapalım dediler yeter ki 1 sene aynı şehirde ikamet et.. Kampanya süresi yeni üyelik falan hikaye 79a verebiliyorlarsa herkese verirler ben Orduda yaşıyorum diye ne ayrılcağım olsun ki ..Asıl ben s.ke s.ke alacağım İstanbulda yaşayan adamın kafası atar stada gider maça :asd:

reyis konusuna da yazmıştım..Bana da 100 küsürlü teklif geldi komşum 79dan aldı dedim o iller kampanyasından almıştır bitti artık dediler..Ben de veriyorsanız 79dan alırım beni iptalle uğraştrımayın sonra peşimden koşacaksınız falan deyince il kampanyasını size de yapalım dediler yeter ki 1 sene aynı şehirde ikamet et.. Kampanya süresi yeni üyelik falan hikaye 79a verebiliyorlarsa herkese verirler ben Orduda yaşıyorum diye ne ayrılcağım olsun ki ..Asıl ben s.ke s.ke alacağım İstanbulda yaşayan adamın kafası atar stada gider maça :asd:
Öyle değil ekonomide öncelikli iller var devletin belirledigi o illerde yaşıyorsanız 79 TL ye satmak zorundalar

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sıralama yaparsak sizce 1-2-3-4-5 nasıl olur hücum hattı konusunda ?

FEGHOULI----BELHANDA----BABEL
-----------------FALCAO------------

MOSES-----KRUSE----GARRY
-------------VEDAT-----------

QUARESMA----LJAJIC----BOYD
-----------------BURAK----------

A.KADIR-----SOSA-----NWAKAEME
------------SÖRLOTH-------------

VISCA-----ARDA-----ELİA
----------ROBİNHO------

Sayin mod ve adminler merakimdan soruyorum. Eger boyle bir imkan varsa bugune kadar en cok begeni alan paylasimi gosterebilirmisiniz merak ettim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt