İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
boş yorumcu yine boş konuşmuş
bu adam insanın yaşam enerjisini tüketiyor ve sürekli boş konuşuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boş yorumcu yine boş konuşmuş
Aslında şöyle Danimarka pazarına yönelsek hiç fena olmaz sanki tamam yine piyasa yükseldi ordada ama bizim gibi orta halli takımlar için bence diğer bölgelere göre daha uygun orası
Arkadaşlar Şükrü hanedar ile sorularınız yoğunlaşmaya başladı.
Dayanamadım sadece sizi kırmamak için cevap yazayım..
Evet Hanedar , İngiltere’ye gitti ama Bakayoko ve Cenk transferleri ile ilgili değil.
Nokta..
Rodop yazdı
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sallıyor.Dünkü Diagne'nin gelişini önceden bilen bir tane bile Galatasaray muhabiri olmadı.Ben artık hiçbir gazeteciye inanmıyorum alayı fason.Arkadaşlar Şükrü hanedar ile sorularınız yoğunlaşmaya başladı.
Evet Hanedar , İngiltere’ye gitti ama Bakayoko ve Cenk transferleri ile ilgili değil.
Nokta..
Rodop yazdı
Yapma inanırımAz kaldı falcao sevdalıları dayanın
bu adam kolpacı ya geçen de dalga geçti insanlarla geçen albayrak monacoya gitti dedi sonra gitmedi dediArkadaşlar Şükrü hanedar ile sorularınız yoğunlaşmaya başladı.
Nokta..
Rodop yazdı
Belki de Heun Min SonKane hayırlı olsun.
Renktaş KralArda Falcao transferinde yardımcı oldu diye teknik ekip 2 yıllık bol sıfırlı sözleşmeyle ödüllendirir mi?Kinq Şükrü'nün kaybettigi savas yok. Bakayokoyu alip gelecektir relaks.
Adamin sozlesmesi iki sene iki sene kiralayamazsin adam bosa cikar zorunlu satinalma ile anca iki sene kiralarsinBakayokoyu kiralayacaksak 2 yıl kiralayalım bari,al-sat varken seneye seri ile birlikte gidince nerden adam bulacağız yine.
Özlediğimizden oluyor rengim. Pana maçından bir gün önce bende yatamadıydım. Garip bişey bu sevdaKupa maçı öncesi stresli olmam gereksiz mi