Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba arkadaşlar ayrı bir konuya değinmek istedim biz altyapıdan neden futbolcu çıkartamıyoruz bence bizim gibi borcu olan bir kulüp için altyapı çok önemli

Biri beni yeşillendirsin, Ali naci ne twit attı da sildi?

Cok ciddiyim Bence seref Aydin = Sükrü Hanedar!

Nasil bu kanita variyorsunuz diyorsaniz anlatiyim.

Seref Aydin fenomeni 2011 basladi yanilmiyorsam. Sükrü hanedar Fatih Terim 2011 geldignde görev almisti. Bir normal insan nasilda medyadan, Setenden veya ali naciden önce Emre Mor gelis saatini bilebilir. Sadece Emre mor degil eskiden beri takip ederim cogu iddiya ettigi seyler bildi. Ayrica 2013-2017 sükrü Gs‘de menejerlik yapmiyordu ve o dönemde pek sesi cikmyiordu.

Siz sükrü hanedar olsaydiniz veya menejer olsaydiniz Galatasarayin en büyük forumuna üye olmazmidiginiz?
iyice kafayı çıldırdınız :asd:

allah askina yönetim niye tweeti sil desin :D ali naci'yi takip eden napoli, fiorentina yöneticileri hemen kapacak mi bakayoko'yu. Diger ihtimalle de Türkiye 'den transfere rakip çıkmasın diye mi sil diyecekler :) yapmayın gözünü seveyim ya. Ali naci erken patladı

kendi reklamını kendi taraftarına şirin gözükmeye calısarak yapan savunucu olmaz olsun. taraftarı kullanarak ceplerini dolduruyorlar haberleriniz yok.
Olabilir de ama Nevzat, Savas gibileri yerine Evren Turhan'i yeglerim. Adamin kimseye bir zarari yok, cikiyor cok efendi bir sekilde, cirkeflik yapmadan yorumlarini yapiyor.

Herkes rant pesinde bu dünyada. Haketmeyen insanlara nerelere kadar ulasiyor...

Cok ciddiyim Bence seref Aydin = Sükrü Hanedar!

Nasil bu kanita variyorsunuz diyorsaniz anlatiyim.

Seref Aydin fenomeni 2011 basladi yanilmiyorsam. Sükrü hanedar Fatih Terim 2011 geldignde görev almisti. Bir normal insan nasilda medyadan, Setenden veya ali naciden önce Emre Mor gelis saatini bilebilir. Sadece Emre mor degil eskiden beri takip ederim cogu iddiya ettigi seyler bildi. Ayrica 2013-2017 sükrü Gs‘de menejerlik yapmiyordu ve o dönemde pek sesi cikmyiordu.

Siz sükrü hanedar olsaydiniz veya menejer olsaydiniz Galatasarayin en büyük forumuna üye olmazmidiginiz?
olmazdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt