Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci de Şeref Aydın'a benzer şeyler söylemiş. İlk hedef Bakayoko o olmazsa Wanyama, Morgan ile görüşülür.

Yav ne enteresan adamlarsiniz, twiti sildi diye hemen "patladi" vs. Bi sakin olun yav. Ne kadar pesin hükümlüsünüz :)

Burayi bizden baska kimse gormuyor degilmi????

Lig 1 admininin kim oldugunu soylerim disardan kimse gormuyorsa onu biliyorum

merhaba arkadaşlar ayrı bir konuya değinmek istedim biz altyapıdan neden futbolcu çıkartamıyoruz bence bizim gibi borcu olan bir kulüp için altyapı çok önemli
Altyapı dediğin şey bi bina 3-5 çocuktan ibaret bişey değil. Alt yapı dediğimiz şey 1-2 yıllık bi süreç değil. Altyapının iyi olması bir çok kriterin bir araya gelmesi lazım. Eğitmenlerin kaliteli, gençlerle uyumlu ve maddiyat yönünden sıkıntılı çekmemeli. Kulüplerin bilinçli olmalı. Taraftar profilin buna uygun olmalı. Bir çocuk sahaya çıkıp 3-5 maç kötü oynasa itin tenasül organına sokarız. Ülke olarak sabırsız bir milletiz zaten. Altyapı dediğimiz şey bir projedir, ülkenin buna uygun olması gerekir. Sosyo-kültürel açıdan çocukların yetişmesi gerekir, ekonomik açıdan kimsenin bir şüphesinin olmaması gerekir.

birebir aynı sekilde mi yoksa noktalama veya kelime hatalarından dolayı mı silmiş. beni engellediği için göremiyorum ne diye engellediyse artık. zamanında naci küçüktür ama mide bulandırır yazmıştım kesin ondandır.

Haber olarak girdi bu sefer,görüşmeler yapılacak Cenk Tosunlada görüşülecek diyor

Cok ciddiyim Bence seref Aydin = Sükrü Hanedar!

Nasil bu kanita variyorsunuz diyorsaniz anlatiyim.

Seref Aydin fenomeni 2011 basladi yanilmiyorsam. Sükrü hanedar Fatih Terim 2011 geldignde görev almisti. Bir normal insan nasilda medyadan, Setenden veya ali naciden önce Emre Mor gelis saatini bilebilir. Sadece Emre mor degil eskiden beri takip ederim cogu iddiya ettigi seyler bildi. Ayrica 2013-2017 sükrü Gs‘de menejerlik yapmiyordu ve o dönemde pek sesi cikmyiordu.

Siz sükrü hanedar olsaydiniz veya menejer olsaydiniz Galatasarayin en büyük forumuna üye olmazmidiginiz?

ekşisözlükte srfaydn ın yazdıklarına bir bak istersen kendi hesabı olduğunu da belirtmişti .. Aboubakar ve Muriq yeni sezonda forvetimizdi ..Ayrıca 1 ağustosta falcaonun geleceğini de yazmıştı..

Duyumcu olsa da yalan dolan da olsa okusak inansak. 🤗

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt