Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Rodop veya Ali Naci'den biri patlayacak o kesinleşti en azından tek bir ağzından haber alırız. Bakayoko konusunda bakalım hangisi haklı çıkacak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yokBugün KAP var ..
Sanırsam ..
İkisi de kolpa geniş geniş konuşuyorlar illa bir şey tutuyor.İlk haberde bakayoko için gitti dedi sonra sildi öncelikli hedef 6 numara diyor yok yav bu nasıl habercilikadam bu sefer iddialı girdi haberi. rodop nakavt
Bakayoko icin gorusmeye gitmis.ingilzileri ikna etmeye çalışıyomus.teklif çoktan yapılmış.bicok görüşme yapacakmış.cenk ve everton ile de görüşecekmişbirebir aynı sekilde mi yoksa noktalama veya kelime hatalarından dolayı mı silmiş. beni engellediği için göremiyorum ne diye engellediyse artık. zamanında naci küçüktür ama mide bulandırır yazmıştım kesin ondandır.
ya ne tosunu sacmalamasınlar. gerçi yerli statüsünden kelepir fiyata gelebilir.
Hem b planı hem yedekYa Cenk ile görüsecekse Falcao yatti demek degilmi yahu?
Bu yoruma aynen katılıyorum özgür net konuşuyordu
Hem b planı hem yedek
seni nöbetten küfürlere bir atarim görürüsün ayteni
Görmüyor rengim söyle rahat ol.
Şükrü deme de
şöyle bişe de var bjk nin gol kıtlığı ve sakatlıklar düşünülürse çokta kelepir bırakırlarsa bizden önce tercihi bjk olur. yani ihtimal dahilinde değil bence böyle bi olay.Eğer Onyekuruyu alıcaksak Mitro yerine kiralık Cenk çok daha mantıklı olur. Veya hoca Ozornwaforu takımda kalması gerektiğini düşünüyorsa yine burda bi Cenk hamlesi gelebilir. Yedek için sorun olmaz bence
Geçen senede yokmuydu bu adam yönetimde. Şeref in pek sesi çıkmamıştı geçen sene amaCok ciddiyim Bence seref Aydin = Sükrü Hanedar!
Nasil bu kanita variyorsunuz diyorsaniz anlatiyim.
Seref Aydin fenomeni 2011 basladi yanilmiyorsam. Sükrü hanedar Fatih Terim 2011 geldignde görev almisti. Bir normal insan nasilda medyadan, Setenden veya ali naciden önce Emre Mor gelis saatini bilebilir. Sadece Emre mor degil eskiden beri takip ederim cogu iddiya ettigi seyler bildi. Ayrica 2013-2017 sükrü Gs‘de menejerlik yapmiyordu ve o dönemde pek sesi cikmyiordu.
Siz sükrü hanedar olsaydiniz veya menejer olsaydiniz Galatasarayin en büyük forumuna üye olmazmidiginiz?