Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.425
- 25.744
- 2.598
Galatasarayimizin 2.golu 91 numaraları formasiylaaaaa mbayyeeee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaraya en büyük zararı, Galatasaraylı verir diye boşuna söylememiş Aydemir Akbaş.
Diagneye arabistana git, yallah, falcao gelecek, defol derseniz adam gideceği varsada gitmez.
Görüyoruz ki hiç gidecek gibi değil. Bizede destek vermek düşer. Hayırlısı olsun
Ekli dosyayı görüntüle 54331
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Manyak bi taraftar yolda su diagne’yi pataklasa bi güzel
doğru diyon kaçak et kesmeye başlarlar o hafta.bu hafta satılamazsa haftaya satılacağını düşünmüyorum bu araplar kurbanda transfer görüşmesi falan yapmaz ay sonunu bekleriz
Burak daha iyi yapma be abi şimdi.Diagne ne kadar begenilmesede Turkiye Super Lig'in en iyi forvetidir.
sağlam burak futbolculuk olarak diagneyi donunda sallarBurak daha iyi yapma be abi şimdi.
Kendini çok geliştirdi saha içinde.
23-24 yaşında olsa şu an 30-35 eder.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ins. alirlar bunu. O zaman Falcao'ya kesin yol verirler.Mercato : L'AS Monaco cible Edin Dzeko (AS Roma) Mercato : L'AS Monaco cible Edin Dzeko (AS Roma)
Kesin alirsiniz monacoyum
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Akhisar tarafının çoğu Galatasaray'lı olacak ama haklısın ben de aynı şeyi düşünüyordum ama bugün çözebilirsem o işi çözeceğim. Akşam üstü bir stada uğrayacağım bakalım. Birşey çıkarsa sana dm den yazarım...