- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
Monaco 10 tane forvetle ilgilendi 1 tane alamadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim kimi dövüyor öyle bir dünya yokdiagnenin dövülmesini çok isteyen rtaslarım engel olan yok gidin antreman çıkışında deneyin şansınızı
elinizi götünüze soksun da sürahi gibi dolaştırsın sizi ortada
Cümleten S.A renktaşlar. üyeliğime uzuuuun süredir giremiyordum. tekrar Üyeliğe girebilme konusunda bana yardımcı olan Twitter Adminine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum)
Orhan Ak öc aliyor Çarsi'danAlman kaleci yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak.
Revir jk
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aleykümselam hoşgeldin.Cümleten S.A renktaşlar. üyeliğime uzuuuun süredir giremiyordum. tekrar Üyeliğe girebilme konusunda bana yardımcı olan Twitter Adminine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum)
Ben dünyada aklı başında hiçbir takımın diagne denen yaratığa 5 bile vereceğine inanmıyorum..
Umarım ben yanılırım ama bu adam anca devre arası kiralık gider
Burak cöp oglu cop.Burak daha iyi yapma be abi şimdi.
Kendini çok geliştirdi saha içinde.
23-24 yaşında olsa şu an 30-35 eder.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
diagnenin dövülmesini çok isteyen rtaslarım engel olan yok gidin antreman çıkışında deneyin şansınızı
elinizi götünüze soksun da sürahi gibi dolaştırsın sizi ortada
çok belli falcao işinin olmayacagı bülent timurlenkde onu ifade etmiş iş gereginden çok uzadımonaco dzeko ile ilgilenirken roma da falcaoyu tekrar gündemine almış bülent abi yazmış
ahahahaHosgeldin Renkdas
Forum Korkmaz doldu
@Ahmet Okan son gelişmeler şeref abinin dedikleri ,ek olarak bugun twit atan ali naciye göre pazar günü şükrü hanedar bakayoko transferini bitirmek için londraya gitmiş.somut ve hızlı adımlar atmak için...Bakayoko muhtemelen olacak dostlar. O iste de bayagi bir mesafe katedilmis. Hoca epey istiyormus zaten. Falcao konusunda da hala cok sicagiz. Gidisat guzel, musterih olunuz :-)
Diagne kesin olarak ayrilacak. Zaten hatirlarsaniz Ali Naci dun canli yayinda Diagne icin 9 Agustos'ta gelmesi gerekirken yonetim tarafindan tatilinin uzatilacagi, hic cagrilmayacagi soylenmisti. Ali Naci'nin kaynagi son yillarda epey saglam. Haber aldigi kaynagi ben de biliyorum guvenilir kaynak. Fakat Diagne tatilini yarida kesip gelecek bir adam olmadigina gore muhtemelen bizimkilerle de gorusmelerde bulunmak icin geldigini dusunuyorum. Kiminle konussam gonderilecegini soyluyor ya bekleyelim bakalim.
yalandır reis inanma o torpiilli bişey yapamazİngilterede biçok transfer görüşmesi yapacakmış şükrü.lan ihenachoyu getir
Diagne hoDzeko Falcao takası hayırlı olsun