Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimin beceriksizliği veya Monaconun cakalligi iki durumda da yapmamiz gereken bonservissiz olmayacaksa bu isin olmayacağını belirtmeliyiz karsi tarafa

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama cok gec kaldik bu konuda bende onu diyorum taraftar gazi aldi bir kere muhalifler tepende bu taraftarlar olmadan seni bu liseliler cogaltir .... 🤪🤪😉

Falcaonun esine de Mimarinada soxsam simdi

Yeter lan gelmesin istemiyorum

Akhisar muhtemel 11 i

Ekli dosyalar

• 7E72C08F-5E00-4C63-A3F2-F0030A3AFC87.webp
    7E72C08F-5E00-4C63-A3F2-F0030A3AFC87.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 89
Bu iş olmadığı anda yönetimin beceriksizliği ilk defa işe yarayacak hadi yönetim bir kere sevdir kendini bana yapma şu işi

Yarınki maçta kötü bir sonuç alınırsa ve falcao olumsuz biterse vay yönetimin haline

Maaş konusunda yaptığımız hatanın bedelini ödüyoruz Diagne'de. Paşa'da 700 bin Euro'ya oynayan adama 2.3 milyon Euro verirsen, götü-başı oynamaya başlar tabii. Buna ek olarak yeni sezonun transfer planlamasının yine bu adamın satışına bağlandığını alenen göstermekte yönetim hatasıdır. İnsta'da hala adama küfreden, gitmesi yönünde hakaret vari mesaj yazan koca bir güruh var. Adamın alıcısı varsa bile şu durumlardan ötürü transferi ucuza kapatma meylindedir.

Yönetim Monaco'nun olası bir bonservis talebi olacağını tahmin etmiştir heralde. Bonservissiz geleceğinin garantisi yoktu. Belli bir rakama kadar bonservis ücretini göze almış olmalı yönetim. Şimdi bonservis istiyorlar vazgeçelim diye bir şey olamaz. O zaman alternatif forvetle çoktan anlaşıp derhal açıklamak zorundalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt