Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dzeko ile Falcao aynı yaştalarmış. Roma'nın Dzeko'yu göndermesinin sebebi neymiş ki?

bugünde bi sonuç çıkmazsa ben nöbeti bırakıyorum. içim çok daralmaya başladı artık vallahi bıktım hep aynı şeyler yazılıp duruyo

Transferin bu kadar dillendirilmesi ve taraftarlarımızın sosyal medyada coşması, Falcao ile işgili her şeyi yakınen takip etmesi, yönetime baskı yapıp olayı Falcao çılgınlığına döndürmesinin Monaco’nun bonservis ısrarında etkili olduğu söylenebilir mi? Sonuçta bu insanlar da takip ediyor sosyal medyayı, herşeyi.
Falcaoyu dünya üzerinde istemeyecek taraftar grubu yoktu hele bizim gibi 2. sınıf futbol oynanan ülkelerde her taraftar böyle yaklaşır dünya yıldızı bu Falcao.Bununla alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum

Ahmetbulut kandırmış bizimkiileri bedava getiririm demiş. Şimdi bonservis istenince bizimkileri zor durumda bıraktırıp imza atacağımızı düşündü heralde. Bence vazgeçilmeli, ahmetbulutun oyunununa gelmemeliyiz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ahmet bulut bu isin ilk basinda soyledi bonservis bedeli olacagini kandirmaca yok yönetim simdi servis ediyo bonservis istediklerini alamayacaklarini anladikdan sonra

Şatne'nin bir an önce gitmesini isteyen biri olarak şu gerçeği söylemeden edemeyeceğim Şatne kalırsa yine gol kralı olur. Fenerliler kendilerine bakmadan dalga falan geçiyor ama Şatne, Muriqi'yi gol konusunda yine ikiye katlar.

Bulut, ilk once 1-2 gun dedi. sonra 3-5 gun.

2 gun bitmek uzere, bu hafta birsey cikmazsa bilin ki yatmisdir.

Şatne'nin bir an önce gitmesini isteyen biri olarak şu gerçeği söylemeden edemeyeceğim Şatne kalırsa yine gol kralı olur. Fenerliler kendilerine bakmadan dalga falan geçiyor ama Şatne, Muriqi'yi gol konusunda yine ikiye katlar.

Diagne bu saatten sonra takımı sabote etmekten başka bi poka yaramaz maalesef

Ahmet bulut basında dedi bonservissiz diye bir şey yok diye yönetim hiç kıvırmasın o konuda

Dybala, Manchester United'ın teklifini reddetti. Lukaku'nun Juventus hayalleri suya düştü. Inter yeniden umutlandı. (

🎨

@omomani
)

Bu ne demek

Bonservis verilir bizde uyanıklık yapmaya kalkmayalım
Falcao gibi dünya para harcadıkları oyuncuyu bedavaya bırakmayacaklar herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt